er was een stukje kies afgebroken, dit is snel en goed behandeld
Dit was mijn 2e bezoek, ik had bij inschrijving duidelijk aangegeven dat ik angst patiënt was echter werd daar totaal geen rekening mee gehouden. Bij binnenkomst kon ik meteen gaan liggen en op t moment dat ik mijn mond open moest doen, en dat dacht ze nog even gingen kijken, werd meteen de spuit met verdoving erin gebracht (zonder enige melden) De verdoving werkte onvoldoende en ook de 2e werd zonder: “mevrouw hier komt de spuit” erin gebracht. Zelfs toen de tranen begonnen te lopen werd er niets tegen me gezegd, ik werd totaal niet op m’n gemak gesteld. En angst patiënt of niet een praatje en/of iemand op z’n gemak stellen is sowieso een kleine moeite. Dit was de meest vreselijke ervaring, dus als je angst patiënt bent adviseer ik je een andere tandarts te zoeken.
Ik had veel last van ontstoken tandvlees. Bleek dat er bij mijn vorige tandarts veel mis is gegaan. Erg blij hier nu terug te zijn.
Prima behandeling. Zeer kundig uitgevoerd.
Ik heb door een gebeurtenis angst ontwikkeld voor de tandarts maar daar gaan ze heel erg goed mee op. Ze stellen je op je gemak en leggen alles uit.
Zoals altijd, een rustige ervaring en goede begeleiding.
Wordt bijna altijd gelijk geholpen
Goed geholpen door de tandarts. Gebid is goed schoongemaakt. Ben tevreden. Ga zo door.
Wordt altijd vriendelijk en professioneel geholpen
Ik had plaatsvervanger van me eigen tandarts. Maar ik blijf graag bij deze tandarts. Duidelijke uitleg bij alles wat ze deed.
Goede zorg geleverd! Vakkundig behandeld.
???
Ik ben een tevreden klant met behandelingen van mondgigeniste (naam niet onthouden staat bij mij afspraken) en van Levident . Goede resultaat en profesioneel rekening houden met de klant beleving en gevoel.
Ik kwam alleen maar voor kontrole
Goed ,tevreden
Geen
Afspraken prima geregeld, tandarts prima, alleen laatste keer pijnlijke ervaring met tansteen weghalen. Meestal gaat dat goed maar heb 1,5 pijn gehad nu.
Prima verzorging/behandling door mondhygiëniste en tandarts
keurig op tijd was daar erg blij mee
Goede service, klantvriendelijk en accuraat
Blij en opgelucht dat ik goed geholpen bent.
X
Het was een prettige ervaring om hier voor het eerst te zijn. Ik blijf zeker bij deze praktijk. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, ik was er voor het eerst en alles werd goed uitgelegd. Het was best gezellig ingericht allemaal. De tandarts en assistente waren beiden erg vriendelijk, alles werd goed uitgelegd en toegelicht wat ze gingen doen en waarom. Er is veel interesse voor de cliënten.
Maribel helpt mij altijd geweldig.
Zie eerste antwoord
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.