Je wordt er altijd goed geholpen. Men is aardig, professioneel, met persoonlijke aandacht, zorg en er wordt rekening met je gehouden. Ook bij spoed kan je altijd snel terecht. Een fijne praktijk.
Fijn geholpen vriendelijk en goed advies
Goede uitleg en snel klaar
Mijn ervaring is goed.
Ook hoef je geen extra keer terug te komen voor gebits reiniging. Of in de wachtkamer te wachten tot je bij de volgende naar binnen mag, dit gebeurt gelijk door de assistent.
Mijn ervaring is niet altijd goed geweest maar ik heb al verschillende tandartsen gehad Ik kom er eigenlijk al heel mijn leven Met mijn huidige tandarts ben ik tevreden
zij denken wel met je mee om je op de gemak te voelen bij de tandarts.
Ik werd één om op mijn gemak gesteld .Niets te gehaast nam goed de tijd voor mij .
Heel goed geholpen en goed advies Gehad
Snelle service en behulpzaam
oke
Prima geholpen , denken met je mee . Mag altijd terugkomen. Top
Goed uitgevoerd en goeie uitleg over nabehandeling
Alles verliep naar wens
Een aanrader voor iedereen die een angst heeft voor happen
Komen afspraken niet na
Zie boven.
Mijn reparatie word altijd goed gemaakt. En het personeel is altijd vriendelijk en kan altijd terecht
Geen opmerking
tevreden
Zijn vriendelijk en doen goed hun werk
Goede mondhygiënist. Pakt een probleem prima aan.
Prettig
Een hele fijne tandarts, jammer dat ik zijn naam vergeten ben.
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.