Kundig en correct geholpen, fijn mensen die het rustig bekijken
zeer goed geholpen
Stagaire werkte me op de zenuwen. Zat te tikken met zijn vingers. Als je zenuwachtig bent is dat echt vervelend. Heb zelf gezegd dat hij moest stoppen en deed hij ook. Tandarts zelf is echt een topvrouw. Kom al heel lang bij haar (meer dan 12 jaar) en sindsdien lig ik iets rustiger in de stoel.
Ik ben altijd nettjes behandeld en als ik vragen had werdt er goed antwoord opgeven of even naar gekeken. Top
Prettig
Ik vind de beste praktijk.ik denk hoef niets te veranderen..
Goede, professionele club
Ik kan niet anders zeggen als begrip vol en uiterst vriendelijk personeel .
Ben nu 2 keer geweest maar wou dat er beter naar de klachten werd geluisterd ipv gelijk naar een specialist gestuurd te worden...
Zeer vriendelijk. Stellen je gerust als je bang bent
Ik kwam bij het THC-ZHE terecht omdat ik ontzettend angstig was voor de tandarts. Nu, na een aantal afspraken, kan ik gerust zeggen dat ik over mijn angst heen ben, simpelweg door de geduldige en professionele werkwijze van mijn behandelend tandarts.
Goeie samenwerking
Hele lieve mensen
heel te tevreden. Vriendelijke ontvangst en een nette wachtkamer en praktijkruimte
Als je geen grote angst heb voor de tandarts dan zou dit wel goed zijn maar als je echt doodsbang bent dan moet je echt niet hierheen gaan mijn angst is nog groter geworden ! Terwijl mij iets anders is beloofd !!!
Wij werden goed geholpen , de tandarts gaf goed feedback en hij zegt van te voren wat er gaat gebeuren , dat vind ik heel belangrijk!!
Professioneel, vriendelijk , geruststellend, gewoon relax geholpen worden. 👍
Vriendelijk personeel Word goed geholpen
We worden zeer fijn en vakkundig geholpen.
Heel erg vriendelijk personeel
********** ze zetten behandelingen op rekening die niet eens kunnen 2x een 3 vlaksvulling in 1 element dat is dan meeevlaksvulling wat dus goedkoper is! Daarnaast had ik na behandeling ineens een dikke wang wortelkanaal behandeling ineens nodig
Vind het goed de behandeling is goed
word goed geholpen
Mijn ervaring was prima. Veertig jaar de zelfde tandarts gehad, voor mij goed te merken, dat een jong team moderner werkt.
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.