Een praktijk die haar uiterste best doet zsm voor haar patiënt klaar te staan.
Prima geholpen kan niet beter Ben zeer tevreden
Gorde service. Duidelijke uitleg.
Ik vind het jammer dat bepaalde zaken niet echt vertrouwelijk behandeld worden. Ook bij een achterstand in de verzekering word er aan de balie hardop benoemt direct te moeten afrekenen ivm achterstand. Ik voel mij niet op mijn gemak daardoor in de kliniek. Mensen die dringend hulp nodig hebben heeft uiteindelijk de kliniek geen passende oplossing voor wat ik dus echt een slechte zaak vindt !
professionele tandartsen en mondhygiënisten die je weten te motiveren om goed voor je tanden te zijn. Weten dat het pijn doet maar kunnen daar goed mee omgaan
Goede service, voelt vertrouwd, hele schone praktijk
Ze willen zomaar iets doen, wat ik niet heb gevraagd.
goede en voorspoedige behandeling
Er wordt goed naar je geluisterd door tandartsen naar wat de wensen zijn en naar aanleiding daarvan krijg je een gedegen advies.
Prettig en zoals altijd, goed geholpen
Goed vriendelijk behulpzaam goed instructies na trekken van mijn kies
Prettig kundig en uitermate goed geholpen. Sfeer in de praktijk Spijkenisse is huiselijk en prettig. Goede samenwerking binnen de praktijk dus van mijn kant eigenlijk niets dan lof.
Direct bij binnenkomst bij THC-ZHE voelde ik me welkom. Naar mijn wensen werd zeer goed geluisterd en er werd meegedacht welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik wilde weten of ik in aanmerking zou kunnen komen voor een klikgebit op implantaten. De implantoloog en zijn assistente waren zeer behulpzaam en het voelde meteen vertrouwd. de behandeling is meteen in gang gezet.
Goed hooe
mijn ervaring is goed ik was erg bang maar ben op een rustige manier goed geholpen daar de tandarts
Administratie afdeling en facturatie niet klopt soms klinkt niet elkaar
Vriendelijk en rustig
Goed en vriendelijk geholpen
Hele goede, vriendelijke en geduldige tandarts. Wordt altijd fijn geholpen, top!
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.