Na overgestapt te zijn van andere tandarts Naar jullie, prima ervaring en goed voorgelicht
Wordt altijd netjes geholpen aardige mensen,
Nvt
Bij de reparatie aan een composietvulling is (volgens mij) schade ontstaan aan een naastliggende composiet opbouw waardoor opnieuw een stuk is afgebroken
Ik vind dit praktijd goed , heeft helemaal geen klachten prima.
vriendelijk, goede service en duidelijke uitleg
Vriendelijk personeel, vakbekwaamheid
Vriendelijkheid en kundigheid staat op nr1 vind ik
Ik voelde mij redelijk veilig door de Corona maatregelen die door jullie gehandhaafd werden. De sfeer was ook vriendelijk. Het is jammer dat de behandeling zelf geen resultaat heeft gehad en ik hiervoor dus weer terug moet komen.
fijn geholpen
Ik ben al sinds jong bang voor de tandarts. Niet alleen bang maar zeer angstig. Na 15 jaar toch naar de tandarts gemoeten. Maar tot mijn verbazing zijn ze daar heel erg bekwaam en zeer goed in omgang met bange mensen. Ik kwam zeer ontspannen de kamer uit ze wisten precies hoe je mij moest behandelen. Heb ook gelijk een nieuwe afspraak gemaakt.
Nooit klachten gehad over de service en behandeling. Nu met het corona gebeuren nemen ze naar mijn idee prima naatregelen om eventuele besmetting tegen te gaan, nix op aan te merken, heb respect voor alle medewerkers die onder deze omstandigheden werken. Ze zijn zelfs hun humor niet verloren
Ik werd om13.00 uur na de lunch van personeel adequaat behandeld.
Prima tandarts. En snel..
goed geholpen anders niets te melden
Prettig wel dat ik in tijden van Corona met mijn pijnklacht terecht kon maar de doorverwijzing bleek niets waard. De ontvangende tandarts in Rotterdam wil mij niet accepteren.
Tijdens deze crisis toch een behandeling met de aandacht tegen besmetting corona.
Redelijk
Proffessionele tandartsen en assistentes
Racistische en onvriendelijke balie assistenten. Onbekwaam personeel. Vaak wisselen van personeel. Goede personeel stoppen slechte blijven. Gaat alleen maar om geld. Ik raad deze praktijk af.
Altijd tevreden gevoel
Moet nog wennen aan de nieuwe tandards helaas dat meneer kong weg is maar komt in de tijden wel goed .
Mijn gebit ziet er nu beter uit, echter heb ik nog immer een droge mond
Duidelijke uitleg en gorde raad hoe en waarmee ik het best mijn gebit kan ondrhouden
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.