Fijne praktijk
Wanneer ik op bezoek kom bij mijn tandarts word ik altijd netjes geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Tevens zijn er meer dan voldoende maatregelen genomen om prima geholpen te worden tijdens de Covid-19.
Zorgvuldig behandeld
Gezien de corona-omstandigheden worden de juiste voorzorgsmaatregelen genomen en worden er duidelijke instructies gegeven. Personeel is vriendelijk. Geven antwoord op mijn vragen en advies voor de verzorging van mijn gebit.
Hele fijne praktijk
al jaren goede ervaring
Altijd vriendelijke medewerkers, assistentes en tandarts. Een enkele keer heeft mijn man de ervaring gehad dat het reinigen te pijnlijk was. Vanwege de corona tijd ging alles net wat anders maar prima opgelost en alles verliep normaal.
Geheel correct behandeld. Heel veilig. Snel en aardig
De behandeling was goed
Het frontdeskpersoneel is vriendelijk en klantgericht. De mondhygieniste Maribel is als altijd heel aardig, begripvol en geïnteresseerd en heel professioneel!
Ivm met corona epidemie zijn er goeie voorzorgmaatregelen getroffen vind ik . Wachttijd in de wachtkamer viel mee . De behandeling vond ik ook goed .
Ik ben meestal erg zenuwachtig en bang maar nu omdat er corona is werd ik afgeleid en stond er iemand klaar mij te halen en kon ik gelijk op de stoel zitten en ik werd fijn behandeld!
Been goed geholpen en er waren hele goede voorzorg maatregelen voor de corona
Fijne praktijk, vriendelijke tandarts en assistentes en zeer cliënt gericht !!
Polijsten was niet zoals ik gewent was, maar was ook Jaren geleden en dus "nodig". spoelwater wegens COVID19 is vreselijk
Erg netjes te woord gestaan en respectvol, ruimte voor vragen met een eerlijk antwoord en een goede fijne behandeling. Zeker een goede tandarts, zeker een aanrader.
Als.je aankomt is het even "vreemd". Handen ontsmetten, papieren invullen en temperatuur meten, mond spoelen en dan pas naar de wachtkamer. Verder goed
Vriendelijk goed professioneel en afspraken na komen.
Ik woord goed geholpen
De tandarts heeft mij netjes behandeld, ik heb helemaal geen last gehad na de behandeling.
Zo als ik het verwacht.
Alles schoon en goed geregeld
Hele goede ervaring. Na jaren eindelijk verlost van een afbrokkelende snijtand boven die er voor zorgde dat mijn lip vaak open lag. Beide dames waren vriendelijk en behulpzaam en eigenlijk merkte ik weinig van de corona maatregelen al werden die wel strikt nageleefd. Blij!
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.