Prima controle ten aanzien van Corona en vriendelijke mensen
Ik ervaar het contact tijdens onze afspraken altijd als prettig. De medewerkers geven hele duidelijke instructies. De opzet van voorzorgmaatregelen staat duidelijk in het zicht als je binnenkomt. De snelheid waarmee zaken worden ingepland en uitgevoerd is meer als uitstekend. De behandelingen zelf? Ik had het niet beter willen hebben.
Perfect geholpen in zeer bijzondere omstandigheden en alles past.
Bij de balie wordt je vriendelijk geholpen en bij de tandarts binnen ook leggen alles goed uit aan mijn zoontje die nog al wat angsten heeft. Altijd vlug aan de beurt als je een afspraak maakt
Relaxed, op mijn gemak gesteld, de tijd genomen, zorgvuldig en belangstellend.
Wij zitten al een tijdje bij jullie, vd week zijn wij met z'n drieën geweest. Bij binnenkomst netjes geholpen ff de testjes gedaan en konden gelijk doorlopen naar de tandarts die stond ons al op te wachten. Complimenten naar de vrouwelijke tandarts en haar assistent die onze monden schoonmaakt. Assistente meid die was een topper.. Miss wel een tipje wat meer ventilatie in de wachtkamer was erg warm. Wilde eigenlijk al snel weg.
Goed behandeld.
Alle voorzorgmiddelen en methodes werden perfect nageleefd.
En prettige behandeling en mijn tanden werden goed schoongemaakt van tandsteen
Gisteren voor het eerst daar geweest, vind het niet kunnen dat ze toiletten gesloten houden, de medewerkers achter de balie kwamen ook erg ongeïnteresseerd over nadat ik mn beklag dr over deed haal dr dan wat vaker een doekje door of leg er spullen neer zodat iedereen zelf alles weer ontsmet na bezoek... mensen zijn vaak al nerveus en gaan vaker naar het toilet,
Vakkundige zorg
Ik heb er geen slechte ervaringen
Prettig geholpen, duidelijk gesprek.
Ik vind dat jullie erg goed met de patiënten om gaan en goede behandeling en duidelijk uitleg geven en jullie stellen de patiënten gerust
Aardige en deskundige dames
er word niet goed geluisterd naar de patient en je krijgt geen advies
Wij worden altijd netjes geholpen. Jonge kinderen worden op een leuke manier geholpen om het bezoek leuk te maken ipv spannend. En altijd netjes op tijd en geen wachttijden.
Ik was vriendelijk ontvangen en geholpen.
Zeer tevreden, deze mensen verstaan hun vak en denken mee met de klant !
Alles goed gecontroleerd
ik ben tevreden over mijn behandeling bij de tandarts en is allemaal goed gegaan gelukkig.
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.