word altijd goed ontvangen en behandelt
Prima ontvangst. Goede behandeling gehad. Wel wat spetters in mijn gezicht maar verder prima.
Goed geholpen
Ervaring met de tandarts zelf was goed. Alleen toen ik belde omdat ik last had,kon ik pas een week erna terecht. Na aandringen belde ze toch na 2 uur terug dat er plek was. Werd niet heel vriendelijk te woord gestaan!!
Wat Ik persoonlijk fijn vindt is de vertrouwde gezichten. Achter de balie. Naam mondhygieniste ben Ik vergeten ze was heel vriendelijk
Goede ervaring . vriendelijke tandarts en assistent.
Abc
Ik vond ivm met de hygiëne bij binnenkomst heel goed geregeld. Personeel is ook heel erg klantvriendelijk Hele goede service. Even toe lichting van de ik onderste vraag. Ben de naam van mij tandarts vergeten Aziatisch maar ben zeer tevreden met hem,echt een aanrader.
Zoals het personeel de gehele situatie aanpakt werkt heel goed, ben er tevreden mee.
goede hygiene protocol .
Zijn goed
Mijn dochtertje van 10 maanden mocht niet mee naar binnen gelukkig was mijn zus bij mijn Dit vindt ik zeer onbeschoft het was over de 30 graden en jullie laten een kind van 10 niet in jullie gebouw
Puur op basis van de laatste ervaring aan de deur ! Wat de behandeling en bejegening van de tandarts betreft TOP!! Een 10
De behandeling op zich was goed. Uitleg over wat ging gebeuren was netjes en tijdig. Jammer alleen dat me het gevoel werd gegeven dat ik de laatste patiënt was een dat men naar huis wou. Door de corona maatregelen werd €5 extra gevraagd.....
Aardig en behulpzaam personeel rondom de tandartsen de tandarts zelf nam ruim de tijd voor vragen en wat tijdens controle opkwam. Kortom top!
vanaf mijn binnenkomt ben ik heel goed geattendeerd.
Ik ben zeer angstig en gelukkig wordt daar altijd rekening mee gehouden. Dus ondanks de angst ga ik altijd opgelucht weer de stoel uit. Wordt heel netjes via corona maatregelen gewerkt wat me een fijn gevoel geeft
Goed en vriendelijk geholpen als altijd
word altijd vakkundig en vriendelijk geholpen.
Behalve geen toegang kunnen hebben tot het toilet, is mijn ervaring goed.
Ik vond het correct netjes beleeft hygiënisch
Vriendelijk en efficient
Goede tandarts, wel jammer dat ik contant moest betalen
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.