Werd goed mee gedacht , patiënt was belangrijkste, ik beveel nooit iets of iemand aan , is toch persoonlijk ( komen ze straks verhaal bij mijn halen) Maar voor deze keer zal ik ka zeggen, tandarts die me geholpen heeft , ben haar naam kwijt, maar verdiend een 10
...
Zeer klant vriendelijk, word netjes gebeld als er een tijdvak beschikbaar komt
Netjes en goed geholpendoor de tandarts en en bij de receptie
Zeer klantviendelijk, professioneel,deskundig
Altijd erg nerveus, geen fan van de tandarts maar voel me altijd op mijn gemak als ik eenmaal in de stoel zit.
De desbetreffende smoelensmid heeft zijn werk goed gedaan. Hij is ook heel aardig.
top
Goed geholpen
Ik ben bij Levident geweest
Hele vriendelijke dames bij de receptie en vriendelijke tandarts en mondhygiëniste.
Vriendelijk. Empatisch en ik viel mij daar op mijn gemak
Ik heb ruzie gehad met de tandarts is bepaald niet een fijne ervaring zo maar gelijk de mondhygiënist een afspraak maken zonder mijn toestemming ik heb ook nog de recht om te bepalen of ik het wil ben ook gelijk van andere tandarts gewisseld hopelijk loopt het dan beter
was zeer prettig een goede ontvangst en een goede en prettige behandeling was altijd op tijd
Geen gaatjes, volgende afspraak over een half jaar
Nvt
onder en bovengebit zij op maat gemaakt
Ervaring is goed. Kom er al jaren. Enquette invullen is heel meer vervelender. Niet meer sturen dus. Aub
Prima service!
Alles was naar mijn wens tot nu toe.
GOEDE AFSRAKEN SNELLE SERVICE VRIENDELIJK PERSONEEL
Heel goed geholpen
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.