De tandarts assistente was heel hard handig met het verzorgen van mijn tanden. Haar handen waren soms ook een beetje vochtig van het schoonspoelen van mijn tanden. Ze deed toen best wel hard haar handen afdeppen achtig aan het doekje wat op mijn borst lach, wat best wel pijn deed (ivm operatie) maar alsnog kan het wel wat zachter en wat vriendelijker. Ze was niet bepaald vriendelijk. De tandarts zelf vond ik slecht te verstaan dus kon moeilijk communiceren.
Prima. Niet lang hoeven wachten. Goed geholpen en de sfeer in de praktijk is vriendelijk & gemoedelijk. Goeie muziek ook, maar dat is persoonlijke smaak.
Ik als angstpatient ben hier op aanraden van mijn man terecht gekomen, wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb. Luisteren naar je, nemen de tijd, rustige omgeving. Top praktijk.
Vriendelijk personeel, afspraaktijden worden meestal goed gehaald en ik ben tevreden over de behandelingen
Altijd als ik daar kom, wordt ik heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De medewerkers komen ook als deskundig over. Ik ga altijd tevreden en gerustgesteld weer naar huis.
Was snel en goed geholpen
Eerste consult voor klikgebit . Duidelijke uitleg van behandeling van een zeer ervaren medewerker! Foto gemaakt ! Kijk met vertrouwen naar het vervolg .
Vriendelijk ontvangen, en goed geholpen
Goede ontvangst, pragmatische en klantgericht.
Op tijd geholpen. Vriendelijk behandeld
Vriendelijke medewerkers en geen lange wachttijd
Ben tevreden dat ik andere mensen die naar een tandarts nodig hebben, dan zeg , ga maar naarTHC-ZHE
Omdat ik tinnitus heb kan de mondhygiënist niet met elektrische apparatuur werken. Hij doet alles met de hand en dat doet hij uitstekend.
Fijne behandeling,op gemak gesteld
zeer kundig geholpen , op een manier die prettig aan voelde
Goede begeleiding, leuk team dat me goed afleidde tijdens behandeling!! Kortom, zeer tevreden.
vanaf de eerste dag, de dag van inschrijving tot nu zeer tevreden
Ik ben nu al heel wat jaren patiënt bij jullie en nog steeds ontzettend tevreden over de tandartsen en andere medewerkers.
beveel nooit iemand of iets aan , gaat het fout staan ze bij mijn op de stoep
Op advies van de tandarts naar de mondhygiënist gegaan en na 3 behandelingen een goede vooruitgang geboekt aan de parodontitis. Het reinigen van het gebit is voor het eerst na 10 jaar niet nodig geweest. Terwijl ik in het verleden ook 3x per dag mijn tanden poetste.
Deskundige tandarts heeft een kies getrokken en een vulling geplaatst.
Ben tevreden vriendelijk
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.