Voelde me op mijn gemak en kreeg antwoord op alle vragen. Tandarts was begaan met de klant.
Super tevreden met de service.
Dik tevreden en altijd op tijd
Lieve tandarts, stelde mij op mij gemak en nam genoeg tijd om alles uit te leggen.
Vriendelijke mensen en helpen snel en netjes dank je wel .ben net een nieuwe klant maar zeer tevreden
werd goed geholpen.
De zorgverleners waren geduldig met mij,nogmaals bedankt.
De mondhygiënist is een zeer vriendelijke jongeman.ik kom er inmiddels al een aantal jaren en hij bezorgt me elke keer weer een lach op mijn gezicht zowel voor als na de bahandeling.ik ga er altijd wel met buikpijn naartoe omdat ik een gevoelig ondergebit heb en er wel tegenop zie als dat even moet gebeuren..ja wie mooi wil zijn moet pijn lijden he.maar lang leve de verdovings spray die het dan iets aangenamer maakt.dat is ook het eerste wat hij doet zodat we daar in ieder geval vanaf zijn.de rest is een feestje..
Ik ben hier al een aantal jaar klant met mijn kinderen. Altijd goede service, snelle reactie. Een verzorgd uitziende tandarts. Kind vriendelijke tandarts niet te vergeten. Er word met je mee gedacht. Ik ben tevreden. Ik weet even niet hoe mijn tandarts heet (spijtig) omdat ik dit jaar ben veranderd. Maar ben er echt tevreden mee en mijn kinderen ook.
correct, je afspraak wordt per mail nogmaals bevestigd en herinnert een dag ervoor.Je wordt netjes te woord gestaan en behandeld. In een woord geweldig. Ga zo door.
Altijd fijne tandarts.
Weet niet wat ik moet vertellen
Goed geholpen
Ik word altijd netjes geholpen en als het uiteindelijk toch niet goed zit kan ik zonder moeite gewoon weer terug komen
De tandarts assistente was heel hard handig met het verzorgen van mijn tanden. Haar handen waren soms ook een beetje vochtig van het schoonspoelen van mijn tanden. Ze deed toen best wel hard haar handen afdeppen achtig aan het doekje wat op mijn borst lach, wat best wel pijn deed (ivm operatie) maar alsnog kan het wel wat zachter en wat vriendelijker. Ze was niet bepaald vriendelijk. De tandarts zelf vond ik slecht te verstaan dus kon moeilijk communiceren.
Prima. Niet lang hoeven wachten. Goed geholpen en de sfeer in de praktijk is vriendelijk & gemoedelijk. Goeie muziek ook, maar dat is persoonlijke smaak.
Ik als angstpatient ben hier op aanraden van mijn man terecht gekomen, wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb. Luisteren naar je, nemen de tijd, rustige omgeving. Top praktijk.
Vriendelijk personeel, afspraaktijden worden meestal goed gehaald en ik ben tevreden over de behandelingen
Altijd als ik daar kom, wordt ik heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De medewerkers komen ook als deskundig over. Ik ga altijd tevreden en gerustgesteld weer naar huis.
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.