Pijn aan implantaat, kon dezelfde dag nog komen.
Behandeling netjes en keurig gedaan
i.v.m. nieuwe bovenprothese is het administratieve gedeelte niet in orde. Al 2 x nota's gekregen die voor de verzekering bestemd waren.
Ben goed geholpen door tandarts Booij en zijn assistentes, tevreden met het resultaat
Vorige 2 keer onvoldoende behandeld, door 2 verschillende buitenlandse Spaanse? tandartsen, deze keer uitstekend door tandarts Mark de Booij,een echte zeer bekwame tandarts!
Prima service en vlot klaar
De heer Klaver is kundig en een fijn mens.
Na een paar mindere contacten met andere tandartsen na het ziek worden van Dr de Smedt nu prima geholpen en niet geziene euvels leiden er toe dat er 2 kiezen getrokken moesten worden nu mooie nieuwe brug geplaatst
op tijd, vlot, duidelijke informatie, geruststellend, mooi resultaat
Korte wachttijd, vriendelijke en deskundige behandeling. Wel vervelend dat je je mond niet mag spoelen.
goed ontvangst en korte wachttijd
Controle afspraak was prima. Ik heb het idee dat mijn gebit goed gecontroleerd wordt en er wordt voldoende tijd aan besteed. Fijne tandarts en assistente.
Super lief er werd ook goed gekeken naar een oplossing.
het is wennen aan de inval/vervanging van stijn de smet
Altijd met het hele gezin om beurten in de stoel. We ervaren de zorg als rustig en kundig. Waar nodig worden tips gegeven.
Goede uitleg, wel n kleine taalbarriere
De tandarts neemt de tijd voor me en werkt netjes.
Geen wachttijd Ik word vriendelijk benaderd en zover ik dat kan beoordelen ook goed behandeld.
Op tijd en adequaat geholpen
's ochtends gebeld over kiespijn, 's middags geholpen.
Als zeevarende ben ik niet altijd thuis. Maandag, op zee, een stuk kies afgebroken, gelijk een afspraak gemaakt voor donderdag, omdat ik woensdagavond thuis kwam. Vlugger kon dus niet, deze reparatie vlot en pijnloos gedaan. Ik was gelijk weer klaar om fatsoenlijk te eten.
Heb veel tijd nodig gehad om na mijn verhuizing over te stappen naar een andere tandartspraktijk. Bij nader inzien was dit echt niet nodig geweest, werd helemaal op mijn gemak gesteld.