De receptioniste is bits en niet dienstgericht. De tandarts is top.
Dezelfde dag dat ik een afspraak kon maken geholpen. Ruim voor afgesproken tijdstip aan de beurt. Chapeau.
Heel vriendelijk tandarts waar je op je gemak voelt
Ik kom ruim op tijd en moet dan even wachten. Dan word ik door de assistente opgehaald. De tandarts vraagt of ik klachten heb, controleert mijn gebit en bespreekt wat er verder moet gebeuren. Heel rustig en op vriendelijke toon.
Vreselijk geschrokken vanwege de verkeerde diagnose van Tandarts Christina Chueca Rodillo met 0 ervaring en afgestudeerd in coronatijd adviseerde een wortelkanaal behandeling en verwees me daarna naar de kaakchirurg om 2 kiezen te laten trekken. Vervolgens terug te komen voor een prothege of 2 implantaten. Second opinion bij oude tandarts gedaan: 2 kiezen en gebit gered. Ik en mijn gezin komen NOOIT MEER bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee.
Nodig
Omdat er een stuk vulling was afgebroken in van mijn kies, moest ik opnieuw geboord worden en gevuld. Als de tandarts had gezegd dat hij best diep moest boren had ik eerder om een verdoving gevraagd. Voor de rest ben ik goed geholpen ook omdat ze uitleg gaf wat ze ging doen. Als de vulling er weer uit gaat vertelde de tandarts dat er een kroon op moet. Ik ben blij dat ze dat melden zodat ik er rekening mee kan houden en mijn verzekering kan aanpassen.
Ik heb zeer goede ervaring aan de deskundige en deskundige behandeling bij de mondhygiëniste. Ter onderbouwing en beoordeling van haar bevindingen heeft ze zelfs foto's van eerdere behandelingen opgehaald en nagekeken. Ik ben zeer tevreden!
Ik ben netjes en goed geholpen
Al jarenlang heel tevreden over de tandheelkundige zorg van deze praktijk
Prima ervaring
In mijn beleving is de behandeling technisch juist uitgevoerd, toen de verdovingsspuit al bijna in mijn mond zat werd er gevraagd op ik allergisch was voor verdovingsmiddel. Aangezien mijn volledig medisch dossier aanwezig is bij jullie bevreemde mij dat. Ik gebruik ook bloedverdunners etc.
Op tijd en effectief geholpen.
Geen klachten prima behandeling
Vriendelijke assistenten,top tandarts.
Snel een afspraak en ook wat er moet gebeuren en als er kiezen er uit moeten dan maak je afspraak bij kaakchiruch en kun je pas 2 maanden later terecht terwijl je kiespijn heb en de antibiotica maar voor 5 dagen heeft gehad ben je 1 maand verder gaat je kiespijn weer beginnen nou dat is niet leuk
De deskundigheid en uitleg van wat er eventueel gedaan met worden spreekt mij zeer aan. Ook het uitdelen van een compliment als er niets te vinden is, wordt door mij erg gewaardeerd.
Even wennen aan een nieuw gezicht na ruim 30 jaar
De tandarts was heerlijk op voorgestelde tijd, prettige ervaring. Vond het zelf nog wel wat verwarrend omdat ook bij een tandartspraktijk flex werken is ingesteld, moest even schakelen, het is prima.
Geen woort te veel of te weinig. Doet precies en kundig wat hij moet doen! Je van je probleem af helpen op adequate en correcte manier. Goede front-office en uitstekende locatie.
Erg prettig en deskundig geholpen
De controle werd prima uitgevoerd en had nergens last van.
Vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor je
Het is altijd gewoon goed. Het gaat allemaal wel snel. Hoop dat ze daadwerkelijk goed inspecteren.
Goed, zie boven