De regels die worden genomen ivm Corona zijn fantastisch. Wat betreft de behandeling. Ik ben erg bang, maar ben heel erg gerustgesteld.
Super tandarts en assistente!
fijne benadering en professionele behandeling
netjes en correct.
Voel me in goede handen bij THC Kwadrant.
Super tandarts en super vriendelijk personeel
Prima service. Parkeren echter een probleem
goede ontsmetting en bij binnen komst.
Al ruim 30 jaar klient en altijd voortreffelijke zorg.
Professioneel en vakbekwaam
x
We werden vriendelijk en bekwaam geholpen.
Alle stappen rondom het coronavirus worden hulpvaardig en logisch gezet. Alle medewerkers verdienen lof.
was gewoon weer prima !
Deskundige behandeling
Beste tandarts ooit
Goede service en loopt netjes op schema. Gaan correct om met de Corona maatregelen.
Was geen gastvrouw en geen duidelijke uitleg bij binnenkomst over protocol bij binnenkomst
De mensen zijn allemaal vriendelijk en ik voel me op mijn gemak.
Prima organisatie en deskundig en vriendelijk personeel.
Ik ben al jaren een tevreden cliënt
Ik had pijn en door de rustige en de tijd ervoor nemende tandarts. Hij nam foto s en deed allerlei testjes om zeker te zijn welke kies het was. ben ik super geholpen en nu van mijn pijn af. Heel blij mee
Prima vakmanschap
goede behandeling - aandacht voor mijn volledige gebit