Ik word altijd vriendelijk ontvangen en ben zeer tevreden over de behandelingen..

Stijn de Smedt is al jaren, naar volle tevredenheid, mijn tandarts. Hij neemt de tijd voor zijn patiënten, geeft goede adviezen en ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Samen met zijn assistenten (o.a. Monique) vormt hij een goed team. Ook de preventieonderzoeken van Els verlopen in een prettige en ontspannen sfeer. Ik ben ook zeer tevreden over haar interventies m.b.t. het verwijderen van tandsteen en haar adviezen.

• de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) (preventie)assistent

Okay

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts

Behandeling zoals altijd:prima

Prima.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Frank van der Vliet

Prettig

Vriendelijk, prettig ontvangst. Je zit op je gemak.

Patiënt centraal

Je ziet er vaak tegenop, maar je wordt altijd op je gemak gesteld en gerustgesteld. Met een goed en ook trots gevoel verlaat je de praktijk weer.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden

Helaas het probleem niet opgelost

Doordat een vulling uit mijn kies was lag de zenuw bloot. De keuze was óf een wortelkanaalbehandeling of mijn kies eruit. Ik koos voor de laatste optie. Onder verdoving is er bijna drie kwartier in mijn kaak gewrikt en geduwd. Helaas lukte het niet de kies te verwijderen. Doorverwezen naar de kaakchirurg waar ik pas 5 dagen later terecht kan. Ik kreeg flink wat pijnstillers voorgeschreven en nadat de verdoving uitgewerkt was was het mij de vraag of het voor de blootliggende zenuw was, of voor mijn beurse kaak. Helaas geen beste ervaring deze keer. Voorheen altijd zonder problemen. Agnieszka heeft zeker wel haar best gedaan, was vriendelijk en stelde gerust. Hopelijk lukt het de kaakchirurg wel om het probleem op te lossen.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) dit was mij niet duidelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Agnieszka Szybowska

Hele aardige goede ervaring!

Goede uitleg hoe gebit te verzorgen! Vriendelijke ervaring!

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Myrthe van Hees

Fijne tandarts praktijk.

Ik wordt altijd netjes te woord gestaan aan de telefoon. En als ik bel met wat klachten proberen ze toch om toch op een korte termijn je afspraak in te plennen. De tandarts is ook enorm aardig en vertelt steeds wat ze gaat doen . Ik ben best angstig voor de tandarts maar het gaat redelijk bij deze vrouwelijke tandarts omdat ze toch op je gemak stelt. Wel 1 tip Misschien de kamers iets meer kleur te geven alles is zo wit . En de wacht kamer miss hien een paar leuke planten of kleur.

Vriendelijke sfeer,goed organisatie

Onze nieuwe tandarts deed het in mijn ogen prima. Helaas onze al jaren vertrouwde assistente niet gezien. Tandarts kwam ons zelf ophalen. Ik weet de naam van de tandarts niet meer,ingevulde naam blijft een gok. Maar denk spaans talig

• de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Evita Lemsom

Goede begeleiding en nabehandeling.

De technieker zag er geen kans meer voor en die verwees me naar een inplantoloog, en die zag het wel zitten, inmiddels zijn we een jaar verder en is alles geplaatst en ben ik heel blij dat het gebeurt is, nu geen loszittend gebit, er staat nog een nabehandeling op. maar ik ben erg tevreden.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) ik weet het niet meer

Wel okay

Goed dat er voorzorgsmaatregelen genomen zijn. Maar een dame met scherm+mondkapje +handschoenen die vervolgens vragen stelt...prima...het zal nodig zijn?? Die mondspoeling was echt niet te doen! Iemand zei dat er vermeld stond dat er een toeslag voor de maatregelen geldt. Niet gezien en lijkt me wat overdreven! We zijn tenslotte allemaal de dupe.. Tandarts en assistente keurig en vlot mijn zoontje en mij geholpen.

Al jaren zeer tevreden.

Tandarts werkt altijd op tijd, hoef nooit lang te wachten. Deskundige en vriendelijke tandarts.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden

In het begin moesten we even wennen.

De tandarts ontpopte zich als een belangstellende en vriendelijke man. Hij is duidelijk over de behandeling.

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld

control oke

de af spraaken worden te vaak door de assistent gewijzigd

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld

Klantvriendelijke praktijk

Geen lange wachttijden, klantvriendelijk personeel

Prettige controle

Prettige controle gehad. Snel maar wel met voldoende aandacht. Geen lange wachttijden.

Prettige en goeie service

Herinnering aan de afspraak op mail is fijn! De mensen zijn vriendelijk en netjes. De behandelingen zijn zorgvuldig

Prettige ontvangst

Netjes alles geregeld in deze Corona rijd

Ja goed

Ben goed geholpen kom daar al jaren

heel goed

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Job Klaver

Wat is de vervanger van tandarts den broeder vriendelijk en gezellig Ben echt super geholpen Hopen dat hij nog lang blijft.

Geen klachten

Prima geen klachten

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Professioneel en klantvriendelijk

Je wordt altijd goed en persoonlijk geholpen. Uitstekende vakman, mijn vullingen zitten er ong. 14 jaar in. Is altijd alert en ziet kleinigheden.

Gewoon goed

Ik werd gebeld en kon 2 dagen eerder komen voor controle, omdat er ruimte was. Kwam dat even goed uit. Prima!

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee