Zeer deskundige tandarts!
Kan alleen over de tandtechnicus spreken. Zeer professioneel en kundig.
Alles verliep zoals verwacht
Direct geholpen, duidelijk instructies omtrent Corona, geen wachttijd en na afloop direct een afspraak kunnen plannen.
Alleen het bekertje met spoelen, daar heb ik 3 dagen last van gehad. Van mijn gehemelte en keel.
Goede ontvangst, zowel bij de entree en bij de kamer van de tandarts.
Ik wordt altijd op tijd, snel en vakkundig geholpen door een zeer vriendelijke staf van professionele mensen. Ik kom er graag, maar ga ook weer graag naar huis....
niets aan toe tevoegen
Behandeling als kundig en professioneel ervaren. Goed gevoel bij behandeling.
Prettig en prettig behandeld
Ik ben zeer tevreden over de behandelwijze en het vakmanschap van tandarts de Smet
Fijne praktijk om patiënt te zijn.
Bij binnenkomst om 8.oo moet de computer nog aangezet worden. Deze mevrouw praat achter haar mondkapje,met de rug naar mij toe. Veel aandacht voor poetsen en andere zaken,maar toen ik over mijn verdikking achter mijn protese begon gaf ze daar nauwelijks aandacht aan. Ook heb ik 2 maal het zelfde corona papier in moeten vullen. GR Hans den Haan
Vriendelijk en goed geholpen
Deskundig, zeer hygiënisch en bovenal zeer vriendelijk.
Ik heb niets aan te merken , ben tevreden zoals het is
Zie boven
prima service door vriendelijke mensen
Teleurstellend, Tandarts die achteraf tandheelkundig medewerker bleek te zijn was helaas moeilijk te verstaan. op De door mij aangegeven angst voor de tandarts werd niet gereageerd.
Ben weer fijn geholpen
Wij gaan altijd naar tandarts S. de Smedt en Els, daar krijgen wij een heel kundig advies, deze mensen nemen echt de tijd voor je. Zelfs de kinderen gaan met plezier naar de tandarts, ook al is het niet altijd even prettig voor de kinderen. Bij een (kleine) ingreep worden ze erg op hun gemak gesteld waardoor ze de keer erop weer met plezier naar de tandarts gaan. Wij zijn erg tevreden met deze gang van zaken. Ga zo door!
Klantvriendelijk en prima behandelingen
Een afspraak was snel gemaakt. Bij binnenkomst was alles coronaproef geregeld en hoefde ik niet lang in de wachtkamer te wachten. De tandarts had ik al een keer eerder gezien en de assistente is er al jaren, dus een vertrouwd gezicht. De arts is kundig en is aardig en correct.