Alles rustig en prettig verlopen met duidelijke uitleg.
er moesten drie gaatjes gevuld worden. Dit is vakkundig en snel gedaan.
zeer prettig
Goed en kundig geholpen. Goede uitleg.
Prettig, snel en efficiënt; gecombineerd met klantvriendelijkheid.
Binnen 1,5 uur nadat mijn vulling eruit ging, zat ik in de stoel. Fijn en rustig behandeld. Ik voelde me op mijn gemak, terwijl ik deze nieuwe tandarts nog maar 1x had gezien.
Goede uitleg vriendelijk personeel
Duidelijk, accuraat en vriendelijk
Keurig geregeld alleen een heel vies drankje
vriendelijke tandarts en medewerkers denken aan de hygiëne je kan goed afspraken maken en of verzetten
Mijn ervaringen zijn positief.
Bij de receptie zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam. De tandartsen die mij hebben geholpen zijn deskundig, maken tijd vrij en zijn vriendelijk. Dus Kwantum is gewoon goed.
Er is aandacht voor de cliënt. Ook in de coronatijd wordt er professioneel gehandeld.
Al jaren bij deze tandarts en naar volle tevredenheid. zowel de mondhygiëniste, de receptioniste en de tandarts zijn vriendelijk en zeer professioneel
Een grote oude vulling was er uit gekomen. Tandarts zei dat hier een brug in zou moeten. Dat vond ik wat overdreven. Zonder verder iets te zeggen heeft hij toen een vulling gezet. Deze was de volgende dag al los gekomen. Nu is er dus dubbele behandeling nodig.
Een goede vervanger van mijn vorige tandarts. Om de zoveel tijd foto's voor als er onaangename verassingen zijn.
Prettig te woord gestaan en een voor mijn probleem prima behandeling
Goed ontvangen en geholpen maar ik heb toch mijn vraagtekens bij de temperatuur meting. Ik vraag me af of dat zomaar mag
Alle COVID-regels worden goed nageleefd. De afspraak was keurig op tijd. Tandarts had alle tijd voor me. Receptioniste was helaas niet zo coöperatief aan de telefoon. Verder prima.
Ik heb alleen ervaring met s. De smedt
Om half 9 afspreken en er niet zijn , is irritant. Daarna nog bezig met andere zaken, is teleurstellend. ik had niet het gevoel aanwezig te zijn. Jammer en hoort niet
prettig in de omgang
Snel een afspraak kunnen maken , controle was zeer uitgebreid , over behandeling zelf geen oordeel , moet nog komen . Eerste indruk is goed .
Ons tandartsbezoek was prima, goed georganiseerd en duidelijk!
Goed is Goed