Uitlooptijd is heel erg lang.
Al jaren hebben wij tandarts de Booy als tandarts en daar zijn we zeer tevreden over. Maar de regels en de soort panische angst t.g.v. covid 19 zijn voor ons iets over de top.
goede ervaring ik verwacht eigenlijk ook niet anders
Ik word hier heel goed behandeld
Reeds vele jaren cliënt bij tandarts de Smedt. Dit tot volle tevredenheid. Deskundig en goede behandeling.
Hele goede sympathieke tandarts
Tevreden over tandarts Van Vliet. Als hij 27 jaar geleden niet naar mijn gebit gekeken had, dan had ik nu stompjes in mijn mond. Ik slaap sinds die tijd met een knars gebit. En altijd een goede hygiëne
Met vriendelijkheid geholpen en zeer behulpzaam
Super snel geholpen
Goed.
We zijn alle drie goed te spreken over onze tandarts.
Wordt altijd netjes geholpen...ook in deze lastige tijd
Altijd een goede ervaring ondanks mijn lichte angst voor de tandarts
Goed geholpen
Altijd vriendelijk, geduldig, uitleg, menselijk. Tandartspraktijk V/D Vliet is top en kan ook goed omgaan met diegene onder ons die niet zulke helden zijn bij de tandarts. De receptie aan de balie is ook vriendelijk.
Altijd snel geholpen. Controle en gebitsreiniging kan altijd in een keer en door dezelfde persoon en daardoor snel klaar.
Zeer snel afspraak geregeld en dhr de Booy direct in actie
met acute klachten snelle afspraak telefonisch
Helemaal top en dat al meer dan 10 jaar
x
een gaatje vullen, prima gedaan. vriendelijk personeel. Wel jammer van de extra kosten voor de corona controle. Beetje flauw tegenover de bedrijven en zorg die dit niet in rekening kunnen brengen, of helemaal niet open mogen zijn.
Ik had er tegenop gezien vw alle nieuwe corona maartregelen ,maar het verliep vriendelijk en snel bij de entree!