Vakbekwame en vriendelijke behandelaars en medewerkers(sters). Goede uitleg. Patiënt staat voorop.
Kon snel terecht en de plaatsvervangend tandarts heeft me uitstekend geholpen.
Netjes ontvangen aan de receptie weinig wachttijd en een prima behandeling
Klantvriendelijk en geruststellend, zeker voor kinderen
Mijn tand is onzichtbaar "gerepareerd".
Vorige week groot stuk van een kies gebeten. Vreesde al dat er een kroon zou moeten komen. Kon snel terecht bij een voor mij nieuwe tandarts. Hij kon het restant vd kies redden en een stuk aanhelen.
Prettig
Alles was dik in orde ik heb niks meer aan toe tevoegen.
Voor eerste keer, netjes geholpen
met pijnklachten naar de tandarts en weer pijnloos ervandaan
Zelfs nu in de corona tijd super ontvangen , prima volgens de regels. Altijd vriendelijk
Goede tandarts
Bij binnenkomst werden wij netjes en geduldig uitgelegd wat er van ons werd verwacht. Niet lang erna werden wij al binnen geroepen door de tandarts assistente. Voor vervolg afspraak is niet bekend/ aangegeven wat te doen. Tip om dit in de mail te zetten bij herinnering voor de al gemaakte afspraak?
Bij binnenkomst de regeling en bij de tandarts prima.
Goed, helder en vriendelijk.
Ik had vragen over een nieuwe prothese en hoe we dat gaan doen. Duidelijk antwoord gekregen
Z
Beetje bang voor tandarts maar niet bij Agnieszka
Al jaren word ik uitstekend geholpen. COVID-19 of niet.
Klant vriendelijk...goede hygiëne....luisterend oor...goed team
Heel positief!!
Al jaren een heel prettig contact met zowel tandarts als assistente. Fijne sfeer, deskundige behandeling en er is ook plaats voor ontspanning, grappen enz.
Dit is niet iets waar de tandartspraktijk iets aan kan doen. Zij nemen de maatregelen die ze moeten nemen, maar ik vind het vervelend om een mondkapje te moeten dragen en die vieze waterstofperoxide te moeten spoelen. Mijn tandarts en zijn assistent vind ik zeer goed.