vriendelijk en kundig geholpen.
Prima tandarts en assistente. Zeer vriendelijk en altijd goede uitleg. Werken keurig op tijd. Top!
Bij het laatst bezoek was tandarts Klaver begaan met mijn situatie dat mijn gezondheid in korte tijd ernstig is verslechterd. Daarnaast voerde hij de gebruikelijke halfjaarlijkse controle goed uit. De ontvangst met alle corona-maatregelen was professioneel. Overigens duurt een enquete als deze geen 30 seconden zoals u zegt maar een veelvoud daarvan. Dat vind ik wel een beetje misleidend.
Goed en gezellige mensen
Tandarts was aardig en deskundig
Zeer tevreden over alle diensten en afspraken. Nadeel is de parkeer gelegenheid die soms bezet is meestal lukt het wel een parkeerplek te vinden.
Goede en snelle service. Hele prettige tandarts in de omgang.
Zie boven
Altijd goed geholpen.
Tandarts de Booij is al meer dan 15 jaar mijn tandarts. In die jaren heeft hij mijn gebit zeer goed behandeld en heb ik hem leren kennen als zijnde een vakman. De heer de Booij is altijd zeer serieus en geconcentreerd aan het werk. Daarbij is er altijd een uitstekende communicatie en een goede uitleg. Mijn gebit is voor mij belangrijk en bij hem is het in zeer goede handen. Ik gun het hem van harte maar voor mijzelf hoop ik dat ie voorlopig nog niet met pensioen gaat.
behandeling op tijd en coronaregels waren goed
Mijn eigen tandarts was ziek maar de assisente kon me niet bereiken. Toch kon ik bij een ander terecht. En ik ben doodsbang maar ze was echt geweldig !
Zolang ik bij mijn tandarts kom, wordt ik uitstekend behandeld!
vriendelijk ontvangst en snel geholpen
Bij een glimlach de volgende keer als ik optijd kom een 10
Je word altijd vriendelijk en zeer kundig geholpen
Vriendelijke tandarts! ze is rustig en legt uit wat ze gaat doen, voor iemand met angst voor de tandarts erg fijn! Ook de assistente is erg vriendelijk en stelt je gerust.
Strikte regels maar heel duidelijk
Controle is voor mij met de frequentie van 1x per jaar een correcte werkwijze om zicht te houden op de veiligheid en functie van het gebit / implantaat
Snel geholpen
werd goed op mijn gemak gesteld
Goed geholpen