De tandarts heeft mij deskundig geholpen. Is heel empathisch Na de zoveelste keer toch nog proberen om mijn kies te redden. Alleen maar lof. Ik kan mij geen betere tandarts wensen
Er was een vervanger voor tandarts de Smedt, wie ik overigens een fantastische tandarts vindt... deze was erg moeilijk verstaanbaar en heeft naar mijn mening de boel maar afgeraffeld. Normaal moet ik altijd wat tandsteen laten verwijderen en dat was deze keer niet anders, alleen deze man zat een beetje met een haakje te wroeten en na 4 tanden was hij klaar, letterlijk 1 min werk. Maar ik moet daar waarschijnlijk wel het volle pond voor betalen, wat ik vind ik al doe, elke maand!! Ik heb een opmerking hierover gemaakt maar de man mompelde wat in een onverstaanbaar belgisch accent, en ipv direct een afspraak te maken voor de volgende keer, moest ik Maandag maar bellen. Ik ben maar snel weggegaan, en hij hoeft niks meer aan mijn gebit te doen!! Halve ster, omdat je iets moet invullen. De Smedt overigens verdient meer sterren dan ik hier kan geven! Ik geef toch een aanbeveling daar het hier om een vervangertje gaat. Patrick Boon
Goed advies en vlotte behandeling
De behandeling werd op korte termijn vakkundig uitgevoerd. Er heerste een ontspannen sfeer.
Laat ik met min puntje beginnen. Het spul waar ik nu mijn mond mee moet spoelen irriteert mijn keel en slijmvliezen. Maar ik snap ook wel nu met corona dat het niet anders kan. De behandeling zelf alleen maar lof. Ik ben altijd erg gespannen en wordt eerst op mijn gemak gesteld. Er wordt vriendelijk uitgelegd wat ze gaan doen. En perfect uitgevoerd.
De ontvangst is prettig. Het is ook een fijne tandarts die goede uitleg geeft. En er is ruimte voor vragen. Verder vind ik dat je snel geholpen wordt. En dat is goed.
Goed geholpen weer maar we moeten vaak lang wachten .
Het voelde veilig irt Corona, ik was iets te vroeg en kon gelukkig toch doorlopen. Ontvangst bij binnenkomst was vriendelijk; ontvangst door de assistente en de tandarts was zoals altijd hartelijk.
Geduldig en duidelijk
Rustige, en fijne ontvangst. Rekening houdend met mijn wensen.
Goede praktijk en professionele hulp van tandarts van Vliet!
Ik ben heel tevreden over jullie dienstverlening. Kon direct terecht bij mijn nieuwe tandarts, een erg vriendelijke dame. Tandarts Ramos en haar uiterst vriendelijke assistente stelden mij echt op mijn gemak. Bedankt daarvoor.
Alles goed geregeld. Zeer tevreden met onze tandarts.
Prettige tandartsenpraktijk. Service gericht.
na de behandeling rechts geen pijn meer
Goede instrukties ivm corona. Eerst mond spoelen handen ontsmetten. Stond een bord in de wachtruimte over het gebruik van de telefoon. Helaas werd dat niet door iedereen gelezen en telefoon werd gewoon gebruikt.
Bij binnenkomst was alles heel goed geregeld wat betreft de Coronaregels. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. Alles keurig op tijd.
Prima controle gehad, niet al te lang hoeven te wachten en goede begeleiding bij binnenkomst ivm Corona maatregelingen
Gewoon helemaal goed, van het binnen komen tot het weggaan. Vriendelijke medewerkers.
Alles wordt rustig uitgelegd en kundig behandeld.
Goede begeleiding nu met Corona. Verder prima Tandarts en fijne assistentes.
Goede en duidelijke uitleg ivm de behandeling.
Ik vind het nooit leuk om naar de tandarts te gaan, al helemaal niet als ik gaatjes heb... Maar doordat de meeste medewerkers zo vriendelijk zijn is het toch nog een soort van fijn..!
minder bang
Grote angst, maar heel erg goed op mijn gemak gesteld en geïnformeerd.