er werd met zorg en aandacht naar mijn gebit gekeken en probleem gezien
De vervanger van Stijn was er een met humor, super!
Helemaal tevreden
Ging voor controle na probleem behandeling bij endotoloog en voor advies. Over controle en advies tevreden
Prima behandeld
Als zeer prettig.
Ik ben al jaren bij dezelfde tandarts en assistente. Heel fijne mensen die rekening houden met hun patient als mens (want ik ben niet zo een held in die stoel). Praten tegen je, leggen uit stap voor stap. Als het niet voor hen was dan was mijn gebit er slecht aan toe, nu durf ik in elk geval te komen. Aanbevelen: ja met een uitroepteken.
Ik ben ontzettend angstig voor de tandarts. Echter als ik er dan toch heen moet wil ik naar Els. Zij is een ontzettende vakvrouw en weet als geen ander je gerust te stellen door een praatje te maken en je gerust te stellen. Ook vertelt ze wat ze gaat doen en stopt ook gelijk als ze ziet dat je het wat moeilijk hebt. Voor mij is het de enige tandarts die ik echt vertrouw.
Interieur mag wel worden opgefrist. Allemaal vriendelijke mensen. Goed behandeld.
probleem serieus onderzocht
Controle
De behandeling is op een professionele manier gebeurt. De wachttijd van ruim 1 uur is eigenlijk niet acceptabel.
Het eindresultaat is goed, de aanloop er naartoe was rommelig. Eerst kiezen houden dan meerdere keren happen en dan toch nog De kiezen moeten er uit dat was in beging ook gevraagd maar toen was het beter ze te laten staan. Zodoende vaak terug. Het kwam niet professionele over.
Ik wordt altijd zeer fijn en vakkundig geholpen door tandarts de Booy en zijn assistentes, en op mijn gemak gesteld.
Er word op tijd gewerkt. Vriendelijk personeel, schoon en vakwerk
Jullie doen echt je best om alles zo goed als mogelijk is te laten lopen. Voor mij was het heel confronterend / verdrietig om zowel beneden als boven te moeten , binnen een paar minuten , zeggen dat mijn man Gert-Jan er niet bij was omdat hij overleden was. Jullie hebben een rouwkaart van mij ontvangen en hadden dit dus kunnen veranderen.
Was vlot, prettig en secuur.
Altijd een vriendelijke ontvangst in de wachtkamer,en deskundig,
Klantvriendelijke uitleg en deskundige behandeling van de ingreep
Geheel tevreden over de behandeling
Het is niet vervelend om naar de tandarts te moeten.
De behandelingen voor het krijgen van een onder prothese waren prima en liepen geheel volgens afspraak. Echter een duidelijkere informatie over de te volgen stappen zou welkom zijn. Ik werd door 2 personen behandeld. Een tandarts en een prothesetechnicus.
ben goed behandeld