De sfeer in thc kwadrant is goed, ontspannen, de medewerkers zijn ook allemaal erg rustig, niet gehaast, nemen de tijd voor je bij behandeling of afspraak maken, dit ervaar ik als zeer prettig.
Afspraak snel gemaakt. Vriendelijke en deskundige behandeling.
Vertrouwd gevoel
Staat hierboven al vermeld. Dubbele vraagstelling!
prima geholpen aan loszittend frame
Kan ik nog niet geven de behandeling is nog niet klaar .
prettig
voel me altijd op mijn gemak en wordt goed voor gelicht met wat ze gaan doen
Niet te lang moeten wachten netjes geholpen
Prettige ontvangst en goede, vriendelijke tandarts. Goede coronamaatregelen.
Er was een stukje van mijn ondertand afgebroken en ik kon binnen een half uur terecht, tand is snel en goed gerepareerd. Bij de laatste vraag staat "door wie bent u behandeld', Rachel staat daar niet bij.
Altijd prettig.
Tandarts altijd deskundig. Al jaren bij de zelfde man. Ieder soort behandeling wordt altijd deskundig uitgevoerd en een uit de kunst resultaat bij 2 keer kort achter elkaar een stukje van mijn tand gebroken.
Duidelijke regels, boven te weinig zitplaatsen door 1,5m afstand
Netjes behandeld, goede zorg!
Vertrouwd gezicht assistente, vervangende tandarts andere aanpak dan steijn (hoop dat hij beter wordt) maar ook duidelijk een specialist. Dat is belangrijk, het gevoel dat ze weten wat ze doen. Snel duidelijk en goed
Netjes behandeld. Op tijd. Zuiver.
Professioneel geholpen
Vorig jaar geen wachttijden gehad, nu continue. Verder prima tandarts en behandelingen.
Hartelijk welkom en goede uitleg over de eventuele kosten.
Heel patiënt vriendelijk en behulpzasm
Ondanks dat er een kies afgebroken was vlak voor de vakantie wist Els mij gerust te stellen dat ik ermee op vakantie kon. Nieuwe afspraak gemaakt voor na de vakantie voor alles na te kijken en te repareren
Goede tandarts
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Korte wachttijd. Alles netjes.