prima en snelle hulp
Na afbreken achterkant kies, kon ik na week terecht. Hoefde niet te wachten in wachtkamer, afspraak precies op tijd. Kies is zonder verdoving gerepareerd, indien tijdens behandeling toch zou blijken dat verdoving nodig was had dit alsnog gekund. Geen napijn gehad en was opgelucht dat kies behouden kon blijven.
Prettig geholpen
Na telefoontje kon ik binnen twee uur langs komen prima
Afspraken zijn gemakkelijk te maken en de behandeling /controle is altijd op tijd. De laatste keer was er een spoedgeval tussen gekomen en werd ik keurig geïnformeerd hoeveel tijd dit in beslag zou nemen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en correct.
Ik ben zeer tervrede
Ik was enkele minuten te laat door een gebrek aan beschikbare parkeerplekken voor tandartsbezoekers. De behandeling is vakkundig in 10 minuten gepropt.
Kies gevuld, daarna foto gemaakt zag dat er nog een gat onder de nieuwe vulling zat. Vulling er weer uit nieuwe erin, maar de kies ziet en voelt er half gemaakt uit. Wat nu? Ik hoop dat tandarts Stein weer snel beter mag zijn.
Super netter Zahnarzt, absolut kompetent, sehr nette und unkomplizierte Aufnahme, super schnelle Termin-Vergabe!! Von mir fünf Sterne
Vriendelijke mensen, vakbekwaam, luisteren goed naar hetgeen ik aangeef en handelen daarna. Blij dat het mondspoelen niet meer hoeft. Centrale ligging, hygienisch. Fijn dat evt. vervolgafspraak snel geregeld kan worden.
nvt
Fijn dat je zo netjes en goed geholpen wordt.
Er werd gelijk naar een oplossing gezocht om half jaar wachten te voorkomen
een gezellig relaxed bezoek met goede informatieverstrekking
Goede ervaring en service
al jarenlang klant/patient. altijd goed.
Vriendelijke dames bij de balie en een aardige tandarts
De mij onbekende vrouwelijke tandarts was zeer zorgvuldig in de controle .Zij was heel meelevend in mijn beslissing extractie niet uit te stellen. Zij was heel meedenkend t.a.v nog een extractie die door een kaakchirurg moet worden gedaan en dacht goed mee over een oplossing t.a.v. mij (gedeeltelijke) prothese.
We zitten bij tandarts de Booij, en zijn goed geholpen. Bij mijn zoontje van 7 was een stukje van zijn kies afgebroken en dat ging zo leuk alles werd op een leuke speelse manier uitgelegd waardoor mijn zoontje rustig bleef liggen en een hele mooie voetbal vulling kreeg. Wel jammer dat mama de volgende keer een saaie witte vulling krijgt ;) Groeten Maayke de Groote
Lot en deskundig geholpen
Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen door tandarts M.F. de Booij. Zeer tevreden!