Fijn dat je een herinneringsmail krijgt. Goede bereikbaarheid. Meestal wel parkeerruimte. Goed geholpen aan de balie. Prima dat je je afspraak op een papiertje mee krijgt. Goede eerste ervaring met de nieuwe tandarts/mondhygiëniste.
Ik zat eerst bij tandarts van Vliet en ben voor het eerst bij de Booij geweest.
er is nu een nieuwe mondhygienist ,droeg bij binnen komst een mondkapje en een gelaatscherm .dan is iemand toch moeilijk te verstaan .ik snap dat we nog steeds te maken hebben met corona . eerst werd er weer een algehele status controle uitgevoerd en daarna werd in 30 sec alles effe schoongemaakt . of ik daarna over 3 weken weer terug wilde komen voor een nieuwe status controle . de mond spoelen met water na behandeling was helaas niet mogelijk . buiten werking helaas .
Nieuwe tandarts en assistent
Prettige tandartsen praktijk waar kundigheid hoog staat aangeschreven, kom er al jaren en we zijn zeer tevreden .
Alleen de wachttijd was ruim 20min. na de afspraak voor je aan de beurt bent.
De continuiteit van de hygiene vind ik goed.
Zoals gezegd normaal , zoals het hoort.
professioneel, adequaat,to the point,super aardig!
Naar de tandarts gaan is niet altijd een pretje maar bij kwadrant na het aanmelden werd ik snel opgehaald door een zeer vriendelijke tandartsassistente. De vriendelijke tandarts stelde mij gelijk op mijn gemak en tijdens de behandeling werd er precies verteld wat de behandeling inhield en wat de volgende stappen waren. Een voor mij een hele fijne en goede ervaring. De tandarts en assistente. Top
vriendelijke en goede behandeling gehad in een woord PRIMA
Er werd naar mij geluisterd in een prettig gesprekje!
Efficiënt en duidelijke communicatie, goede behandeling dus geen klachten.
Het is heel prettig om goede uitleg te krijgen en op je gemak gesteld te worden door de tandarts. Heel vriendelijk ook en ruim de tijd nemen voor de begeleiding en de uitleg.
De tandarts doet goed zijn werk ik ben zeer tervrede
Zeer tevreden over Tandheelkundig Centrum Kwadrant en in mijn geval over tandarts M.F. de Booij.
Goede ontvangst En door nieuwe tandarts prima behandeld.
Alles straalt rust en belangstelling naar de persoon uit. Al jaren worden de controles en eventuele behandelingen zeer kundig uitgevoerd
Op de werkwijze en het omgaan met de cliënten kan ik geen enkele negatieve opmerking vermelden. Het was alleen maar positief.
Goede sfeer
Benadering patiënt is prettig. Wachtkamer is leuk ingericht. Zou wel voorkeur geven aan raambekleding