Altijd goede ervaringen
Onze tandarts is een goed persoon en houd rekening met haar patiënt.
Als van ouds.
Secretaresse was heel vriendelijk, maar er was wel onduidelijkheid over het dragen van een mondkapje. 0
Je wordt altijd goed ontvangen in deze praktijk, vriendelijk en deskundig behandeld.
Goed ontvangen en prima behandeld
De controlebehandeling was correct. Goede informatie over het onderhoud en over de mogelijke aanpassingen indien er veranderingen plaatsvinden. Afspraak voor februari 2022 kunnen maken.
Altijd snel en goed geholpen
Uitstekend behandeld, lieve assistente!
Voel mij op mijn gemak.
Fijne praktijk met lief personeel en hele goede tandartsen. Ik kom hier al bijna 40 jaar. Geen onnodige geldklopperij.
Mijn ervaring met deze tandartsenpraktijk is goed. Mijn tandarts was bekwaam en altijd zeer vriendelijk. Dit geldt eveneens voor de assistenten en secretaresses.
Geruststellend t.a.v. het gebit behoud.
werd vriendelijk en prettig geholpen.
Jammer dat je pas na 20 min na je afspraak aan de beurt bent.
Relaxte sfeer en kundig werk als het gaat om het boren en schoonmaken vd tanden. Was ook geen probleem nog wat vragen betreft verstandskies en dergelijke te beantwoorden. Al met al zeer te vreden.
Prima en snel geholpen.
Heel veel vertrouwen in deskundigheid.
Ik maakte mij zorgen over mijn gebit en tijdens die controle bleken die zorgen ook niet noodzakelijk
Omdat ik verdoving kreeg, niks gevoeld ;)
Zeer vriendelijke bejegening , rustige en zorgvuldige controle en tandsteen verwijdering en nieuwe afspraak gemaakt voor over een halfjaar.
Het aanmeten en afpassen van mijn nieuwe gebitsprothese verliep perfect.
Voor zover ik het kan beoordelen is de behandeling goed uitgevoerd. Door de verdoving niets gevoeld. Mijn kin vertoonde na de behandeling, 2 grote blauwe plekken. (na 2 dgn) De bloeddingen stopten de andere dag.
Ben maar kort geweest
Prima geregeld. efficiënt en professioneel team bij Kwadrant