ik heb altijd stijn de smedt maar door omstandigheden had ik een invalster en ik heb het als geweldig ervaren ze vertelde alles wat ze ging doen en vroeg regelmatig of het nog ging ze houd echt rekening met de patient
goed en op een prettige manier geholpen
Onze eigen tandarts is afwezig i.v.m. medische redenen. Wordt nu telkens door een andere tandarts geholpen tijdens de halfjaarlijkse controle. Dit geeft een prettig gevoel. Wordt bij binnenkomst netjes doorverwezen, geen problemen daar over. De controles worden goed uitgevoerd.
Ik ben een van de eerste patiënten van tandarts De Booij en heb veel vertrouwen in hem. Daarnaast is hij vriendelijk, kundig en neemt hij alle tijd voor mij.
Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaring goed was.
Heel vriendelijk en zonder pijn geholpen
Mijn vier elementen brug moet vernieuwd. Dit moet op implantaten. De behandeling is dus slechts gestart en nog lang niet voltooid.
Ondanks dat ik een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist geen pretje vind, ben ik wel tevreden over de goede zorg
Mijn ervaring is goed.
Bij de halfjaarlijkse controle is er zoals gebruikelijk de handelingen verricht die hierbij noodzakelijk zijn. Daar ik al gedurende ± 40 jaar eerst bij Lekkerkerk en daarna bij de Smedt onder behandeling ben zonder noemenswaardige aspecten. Helaas is de Smedt nu wegens niet ziekte actief. Hierbij wens ik hem veel sterkte en hoop hem bij de volgende controle weer als behandelaar te zien.
Leuk om te merken dat de collega's goed samenwerken. Terwijl ik bij de ene collega was, kwam de ander zeggen dat m'n gebit klaar was en direct bezorgd zou worden. Het scheelde me een half uur, of meer. Ook de persoonlijke benadering is fijn, ik voel me thuis bij jullie. Heb eindelijk geen angst meer voor de tandarts!!!! Ga zo door!
2 weken met kiespijn gelopen. Geen tijd was het argument. Ook het slecht Nederlands spreken van de tandartsen vind ik vervelend.
De tandarts gaat voortvarend en doelgericht te werk. Hij benoemt wat hij doet en of het er goed uitziet. Het verliep heel vlot, ik stond binnen 10 minuten weer buiten.
telefonisch (intake) gesprek vriendelijk met te begrijpen (door)vragen waaop volgend een duidelijke en in mijn geval afspraak op dezelfde dag
Niets aan toe te voegen
Goed geholpen en nemen de tijd.
Uitstekende tandarts.
Heb alleen ervaring met de jaarlijkse controle de afgelopen jaren. De tandarts die ik nu heb is echt super vriendelijk. Het is ook fijn dat hij precies zegt wat hij allemaal aan het doen is.
Altijd heel prettig
Tandarts Klaver is een ontzettend fijne tandarts. Mijn angst voor de tandarts is echt vervelend, maar hij stelt gerust en vertelt ook wat hij doet tijdens de behandeling. Dat ervaar ik als erg prettig.
Geen opmerkingen, d.w.z. geen bericht goed bericht.
Klant vriendelijk, snel aan de beurt, vlotte behandeling.
Ik wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en wordt duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Ik krijg ook altijd tips wat ikzelf kan doen om mijn gebit gezond te houden.