Korte wachttijd voordat ik aan de beurt was. Door de mondhygiënist zelf wordt je opgehaald. Er wordt nog even teruggekomen op de vorige behandeling en de vraag of er nog bijzonderheden zijn. De behandeling zelf wordt zeer goed uitgevoerd!
zie eerste opmerking...
Uitstekend geholpen
Duidelijke uitleg en goed geholpen.
Wordt altijd goed geholpen en gehoord
Kom al jaren bij hen en altijd goed geholpen.
Vriendelijke en vlot geholpen.
Ik ben goed behandeld door de tandarts en zijn assistente. Was zo weer klaar nadat ik complimentjes had gekregen van de tandarts omdat alles zo goed onderhouden is door mij.
Prettige bezoeken aan de tandartsstoel
geen bijzonderheden
Altijd top
Duidelijke uitleg, goede raad, meelendheid
Hele fijne tandarts, ze neemt alle tijd voor je en heel secuur.
Goede zorg, luisterend oor, aardige mensen.
Er wordt alle tijd aan je besteed en er wordt aan je verzoeken voldaan.
De assistente is zeer attent. Ook de overige medewerkers zijn buitengewoon vriendelijk.
Het consult verloopt rustig en je wordt vakkundig geholpen. Helemaal prima zo!
Rustige uitleg en onderzoek. Erg fijn.
fijne behandeling
De behandelende arts is prettig en zover ik kan beoordelen deskundig De wachttijd van een half uur ervaar ik als minder prettig
ik ben er vriendelijk en professioneel geholpen
Vriendelijk tandtechnicus. Heeft me heel goed geholpen, goed advies en daardoor veel geld bespaard.
Vanaf begin tot einde helemaal top. Telefonische afspraak, binnenkomst, assistente, tandarts en ook de behandelingen. Houden zo.