zeer goede ervaring en altijd vriendelijk
Ondanks afspraak toch nog wel een poos moeten wachten.
Vulling eruit dag later er weer in perfect
Prima ervaring. Alleen de tijd waar op je een afspraak heb loopt tot nu toe altijd uit. Hierdoor zitten er meer mensen in de wachtkamer en dat in de corona tijd niet er verstandig
Met acute kiespijn zitten is vervelend en ik ben blij snel en goed geholpen te zijn !
Zonder wachttijd aan de beurt.
We weten dat er iets met spoed tussendoor kan komen, maar 3/4 uur zomaar zitten wachten is ook niet alles en dat in het eerste uur van de dag. Informeer van te voren of vertel de mensen in de wachtkamer wat er aan de hand is en laat ze niet zo zitten. Er liep personeel genoeg.
Prima afhandeling, administratief en in "de stoel"
Mijn ervaring is goed
Na 9 jaar de nodige klachten. Nu echter een prettige tandarts met goede tekst en uitleg
Kom al jaren bij tandarts v Vliet.
Je wordt hier op een prettige manier ontvangen en je kunt altijd rekenen op een deskundige en betrouwbare behandeling.
nvt
Normaal gesproken nooit uitloop, zeer vriendelijk.
Goede, zorgvuldige tandarts
Ik ben prima behandeld
Snel vriendelijk adequaat
De Poolse tandarts was uiterst netjes en correct.
Goede tandarts
Heel goed geholpen en goede tips gekregen, altijd gezellig en tijd voor een praatje.
Zeer prettig
Prima en vriendelijk
Ik kom er al 20 jaar bij Steijn en Els. Altijd prima geholpen.
Deskundig en vriendelijk. Ter aanvulling: In de wachtruimte stonden de ramen open en op het station beneden werd flink gerookt waardoor dit te ruiken was in de wachtkamer. Dit is misschien nog een puntje van aandacht:)