…
Goede voorlichting gekregen omtrent mijn gebit en vriendelijk te woord gestaan. Namen alle tijd
duidelijk-vriendelijk
Gebitscontrole en gebitsreiniging prima uitgevoerd.
oke
Ik was voor controle bij de een maar er moest tandsteen verwijderd worden wat hij niet kan en maakte gelijk een afspraak met een ander.
zeer goede staat
Goede ontvangst prima behandeling
Er zijn leukere activiteiten te bedenken dan een bezoek aan de tandarts, maar bij THC Kwadrant wordt dat bij binnenkomst sl flink verzacht door de gastvrije ontvangst aan de balie. Wegens het feit dat ik al lange tijd in afwachting ben van een heupoperatie kan ik slechts moeizaam de trap op en af, maar dat euvel is snel opgelost. Een van de medewerksters staat direct paraat om even de lift te bedienen. Al is het wel jammer dat er geen lift beschikbaar is die zonder begeleiding te gebruiken is. De behandeling bij tandarts De Booy ervaar ik al jarenlang als vakkundig en zeer klantvriendelijk.
Heel goede tandarts (valeria)
Profecioneel
Controle en oude vulling laten vervangen (stukje afgebroken); tandarts Van Vliet doet zijn werk uitstekend en met veel empathie. Hij gaat met pensioen volgend jaar en ik neem na iets van 30 jaar afscheid van hem en zijn al die tijd met hem samenwerkende assistente. Ik ga ze missen!
Prettig. Vriendelijk en bekwaam
Vriendelijk welkom, goede controle
Je voelt je snel vertrouwd en op je gemak.
Goede ervaring met nwe tandarts. Denkt goed mee.
Zie hierboven
Je wordt er goed geholpen
Keurig op tijd begonnen aan de behandeling. vriendelijke mensen en duidelijk betrokken met hun klanten
Goed geholpen
Ik kon snel komen. Vriendelijk.
Professioneel en gezellig
Er was een klein stukje van mijn tand afgebroken. Kon al snel terecht voor reparatie en deze behandeling werd snel en pijnloos uitgevoerd.