Dinsdag controle, woensdag meteen geholpen, fijn is dat dan zit je er niet lang tegen aan te hikken.
Snelle en hygiënische afhandeling
Goed fijne sevice En de afspraken waren op tijd
Het team is heel kundig en ook heel aardig, altijd angstig geweest maar bij tandarts Klaver heb ik daar geen last van
Prettige communicatie, stelt je gerust met professionele behandeling.
Tandarts Agnieszka en Tandarts Christine, Deze twee zeer bekwame tandartsen zijn zacht qua style en zeer behulpzaam. Ook de receptiemedewerkers en assistenten zijn vriendelijk en behulpzaam en beheersen een hoge kennis en vaardigheden. Zowel de tandartsen als de assistenten nemen de tijd om persoonlijk uitleg te geven.
Ik ben vriendelijk ontvangen en professioneel voorgelicht. De behandeling was zorgvuldig.
goede hulp bij reparatie van boven gebit
Prettig, professioneel
Zeer klantvriendelijk
Goed geholpen. Alles duidelijk uitleggen. Goed advies gehad
Omdat ik klachten had heb ik gebeld. Omdat er enkele patiënten door ziekte niet kwamen opdagen zat ik binnen een uur bij tandarts van der Vliet in de stoel. Ik ben zeer tevreden over de behandeling die hij me gaf!
Altijd een een nette en correcte behandeling met een vriendelijk team
de Besten
Vlotte afhandeling en goede communicatie. Prima geregeld.
Prima praktijk, Alleen jammer dat de receptionistes altijd reageren alsof ze alles beter weten. Doen soms een beetje uit de hoogte. En een muziekje in de wachtruimte zou ook wel fijn zijn. Zeker in de Kerstperiode had het wel sfeervol geweest om hier bijvoorbeeld Sky Radio op te hebben staan. Overigens mag een muziekje het hele jaar door wel. Wellicht ook een monitor in de wachtruimte waarin informatie op te lezen valt. Over behandelingen, de tandartsen, tips, mededelingen enzovoorts. Het is nu wel heel erg basic in de wachtruimte, zelfs geen tijdschriften.
Binnen een redelijke termijn keurig geholpen.
We zijn tevreden
Altijd even vriendelijk en betrokken
Vriendelijke tandarts en assistente , waren niet mijn eigen tandarts en assistente . Stijn is nog steeds herstellende en daarom wil ik hem via deze weg heel veel sterkte wensen.
Afspraak loopt minimaal 45 minuten uit. Ik ben hierdoor al een keer weg gegaan en de afspraak verzet. Laatste afspraak was vroeg in de ochtend, toen minder uitloop
Fijne mensen ! de behandeling waar ik erg tegenop zag is pijnloos verlopen.