Reguliere controle, vriendelijke mensen. Zoals je verwacht bij een tandarts.
Er was 10 min uitloop. Verder prima en duidelijke uitleg gehad. Vriendelijk.
Goed behandeld met goede uitleg
Ben nu 67 jaar, maar wat heb ik jaren angst gehad voor de tandarts. Nu ik bij jullie in de praktijk kom, heb ik weer vertrouwen gekregen. Behandeling door tandarts wordt goed uitgelegd, geeft advies en ze geeft antwoord op m’n vragen.
Zeer vakkundig geholpen
positief
Om een noodzakelijke ingreep te versnellen werd mijn zus doorverwezen naar een kliniek in Ulvenhout. Helaas bleek dat ook daar de middelen niet beschikbaar zijn een prothese voor haar te maken.
Je wordt goed en nauwkeurig geholpen.
Prima tandarts en leuke assistente
Toen ik smorgens belde kon ik direct komen en werd het probleem opgelost
geen problemen
Ben altijd goed geholpen en ingelicht over de behandeling
Ze is heel vriendelijk en kundig, geeft een vertrouwd gevoel.
Vriendelijk, heel belangrijk voor mij. Tandartsangst.
Gemoedelijk, plezierig, snel.
Goede en snelle behandeling. Vriendelijk personeel.
Zowel mijn echtgenote als ik zijn uitermate correct geholpen bij een halfjaarlijkse controle. Er werd prima aangegeven wat er ging gebeuren en wat het resultaat was. Aansluitend wat tandsteen verwijderd wat altijd minder prettig is. Maar een prima behandeling dus.
Jammer dat m'n tandarts Steijn de Smedt door ziekte al geruime tijd uit de running is. Afwezigheid Steijn wordt goed opgevangen. Hoop op (spoedige?) terugkeer, maar gezien de aard van "de aandoening" heb ik daar een zwaar hoofd in.
Bij binnenkomst zakelike behandeling. Tandarts en assistentie vriendelijke behandeling. Wachtkamer zakelijk.
Ik vind het jammer dat dhr van Vliet weg gaat, vind hem een goede tandarts..
Donderdag 14 maart word ik savonds gebeld door mevr van Gils of ik 20 min eerder kan komen. Kom je 15 maart 20 min eerder laat ze je ...... een half uur wachten. Word je eindelijk geholpen neemt mevr van Gils geen tijd voor haar klanten. Laat ze je niet uitpraten omdat ze 2 patiënten te gelijk aan het behandelen is. Bij vragen loopt ze weer de andere kamer in. Als je laat weten dat je geen 18000 euro wil uitgeven stuurt ze je de kamer uit om te wachten op een offerte voor 1 implantaat want ze heeft haast. Tijd om alternatieven te bespreken heeft ze niet. WAARDELOOS. Ik heb dus geen klachten over mijn tandarts Agnieszka Szybowoska zei is TOP
niet prettig ik verstond de tandarts slecht en ze luisterde niet naar wat ik zei
Prima uitleg en eerlijk zeggen dat er geen behandeling nodig is op dit moment!
Vriendelijk en geeft vertrouwen.
Locatie is makkelijk bereikbaar, aanmelden via paal handig, afspraak op tijd, tandarts vriendelijk en ik heb vertrouwen in zijn kunde.