Laatste bezoek moest ik 20 min lang wachten in principe geen probleem maar laat dit even weten als het uitloop.
De mondhygiëniste was keurig op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat was ook prima met een mooi glanzend en schoon gebit.
gastvrij
Goede behandeling en vlot gedaan
Altijd met veel plezier patiënt geweest bij tandarts booij
Prima tandarts met goede kennis en vaardiheden en goed communiceert
Had klachten kon na telefoontje binnen 3 uur terecht is ook juiste diagnose gesteld doorverwijzing gekregen maar communiceren met iemand die Nederlandse taal niet voor 100 % machtig is en begrijpt maakt het er niet eenvoudiger op om hier in juiste beslissing te nemen
Belde voor een pijnklacht, kon 2 uur later al terecht, snel en vakkundig geholpen en geadviseerd.
Het is een fijne praktijk met tandartsen die hun vak verstaan
Heel serieus geluisterd en gekeken Jammer dat zij wederom niets voor mij kon doen Hoop dat de oorzaak van mijn pijnbij KNO arts opgelost kan worden
Arts met mondkapjes een scherm is voor een ouder die enigszins doof is niet te verstaan waardoor de assistente het moet uitleggen die gelukkig duidelijk was. Communiceren met de behandelende arts moet goed mogelijk zijn.
Werd prima geholpen en geadviseerd
gaat goed
behandeling ging anders als bij vorige tandarts, maar geen klachten
Volgen nog behandelingen
Ik weet niet met wie ik van doen had, tandarts? Ze had geen mondkapje op en ik kreeg ook geen doekje op mijn borst voor eventuele spetters of bloed. Daarbij vond ik het vreemd dat er geen assistent bij aanwezig was. Kon ze moeilijk verstaan.
Ik ben goed geholpen.
vriendelijk personeel
Super lief en Super veel aandacht. En goed geholpen
Zeer prettig geholpen zowel door de tandarts als ook door de technieker.
Ik mis mijn oude tandarts. Mijn huidige tandarts spreekt onduidelijk Nederlands waardoor ik de helft niet versta van wat ze zegt. Het hele gebeuren komt gehaast over, er is geen ontspannen sfeer meer. Er werden fotos gemaakt om te kijken of ik gaatjes had, waarbij mijn vorige tandarts dit altijd vroeg vanwege de kosten was het nu een mededeling en het gebeurde voor ik er erg in had. Mijn dochter is nu bang van de tandarts en dat was ze eerder niet.
vriendelijk en snel behandeld
Precies zoals verteld