Ik ben tevreden
Gebitsrenovatie wordt uitstekend uitgevoerd.
Stukje tand afgebroken tijdens schoonmaken, verder goed.
Gewoon tevreden, en vriendelijk
Goed en vlot geholpen
wordt goed geholpen volgens afspraak
Snelle service bij klachten
Prima lieve kundige tandarts
Dat alles in orde is
Ben netjes behandeld.
tijdens mijn behandeling werd mij duidelijk verteld dat wanneer er pijn was , ik dat aan kon geven...... dat was voor mij fijn....
Ze werkt op tijd. Legt het goed uit. Vriendelijk en legt perfect uit wat er aan de hand is.
Prettig om te ervaren dat er naar je geluisterd werd, ook de angst werd besproken
Woensdag jl. Ben ik op een hele prettige manier geholpen door Ola en Monique voor een wortelkanaalbehandeling. Wij komen al vele jaren bij jullie en nooit klachten gehad Onze dochter en kleinkinderen zjjn ook bij jullie gebleven. Onze zoon woont te ver weg.
Deskundig personeel, klantvriendelijk
Goede tandarts. En een uitstekende vakman.
Ik werd op een kundige en zorgvuldige wijze geholpen PRIMA.
goede uitleg over de te nemen stappen.
de verzorging en behandeling is correct
Mijn halfjaarlijkse controle is goed uitgevoerd. Foto gemaakt en iets geconstateerd.
Vriendelijke ontvangst en communicatie
Vriendelijk binnenkomen. Tijd nemen en goede uitleg. Interesse tonen. Als prettig ervaren.
zeer goed
Prima ervaring. Aardige Professioneel