vriendelijk
Altijd vriendelijk en goed voor mensen die bang zijn
Goed netjes en vriendelijk geholpen
Vriendelijk
Ontvangst receptionistes matig
Prima vriendelijk
Het is net geen 10 omdat de banken in de wachtkamer vreselijk zitten.
Aardige mensen die weten waarover ze praten en ook vertellen als ze er geen raad mee weten en mij door sturen naar Tine Kos. kortom; ik ben tevreden.
Deskundig personeel die duidelijk uitleg geven
Erg vriendelijk en professioneel personeel
Onderzoek volgens afspraak,vakkundig met goede uitleg en zeer vriendelijk
Prima prakrijk en goede behandeling
Moderne praktijk, met vriendelijke ontvangst en vakkundige behandeling.
Altijd erg vriendelijk.
Goed geoliede organisatie Mooie accomodatie. Goede ontvangst Vakkundig personeel.
Netjes ontvangen en keurig op tijd.
Fijne sfeer. De dames aan de receptie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. En mijn tandarts Vermeulen is een fijne persoon die professioneel is en heel betrokken.
vriendelijk personeel en" prettige" behandeling door tandarts
Heel goed geholpen en erg vriendelijk.
Vriendelijk en betrouwbaar, er is ook altijd een ontspannen sfeer.
Goed, alleen ik had graag van tevoren geinformeerd willen worden over dat mijn eigen tandarts er mee gestopt was in de beiaard. Tot op heden weet ik nu dan pas dat ze er niet meer werkt.. Ik heb geen brief mail of telefoon daarover me gekregen. Jammer
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.