Alles verloopt prima volgens planning/afspraak en vriendelijke bediening!
uitleg bij controle, hygiëne prima
Prettige ontvangst bij receptie, prima behandeling bij tandarts.
word heel goed geholpen
Vriendelijk en kundig
Zeer betrouwbaar en deskundig. Heb alleen maar positieve ervaringen.
vriendelijk en correct
ik word altijd heel goed behandeld en personeel altijd vriendelijk
Voor mijn controleafspraak had ik een afspraak om 0730u, het vroegste tijdstip mogelijk. Ik verwacht dan niet dat ik pas om 0845u de controlekamer binnenstap...
Nette ontvangst, alles wordt duidelijk uitgelegd.
Voorheen zaten wij in de Mathildestraat en daar was het veel persoonlijker
goed en snel geholpen
Geen lange wachttijd, hoeft geen maanden van tevoren een afspraak te maken.
prettig geholpen
Ik word er altijd heel vriendelijk en professioneel geholpen, zowel door de tandarts, als door de mondhygieniste, als door de telefoniste.
Joost en Lisa een 10!
Zeer slechte telefonische bereikbaarheid.
Vriendelijk en duidelijk in de uitleg
Top tandarts en mondhygiëniste
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.