Omdat ik blij ben met hun
Nvt
hallo, voor mij ging het heel goed dan voorheen, en de tandarts was erg aardig. en ik had geen pijn gevoeld, ik ben echt zo gelukkig als voorheen. bedankt en een mooie dag verder. meline
voor ons altijd naar oosterheide ( probleem)
Ik word altijd goed geholpen, en de tandartsen vertellen altijd wat ze doen wat ik zelf erg prettig vind. Ook ben ik altijd snel aan de beurt.
Ik word goed geholpen.
Laatste keer moest ik op mijn afspraak bij tandarts wachten rond 20 minuten, das fijn, zou beter zijn als ik een update heb geleerd over vertraging.
Goede praktijk
Goede praktijk en vriendelijke mensen
Ben al heel lang bij deze praktijk en heb nu mijn 2de tandarts daar en ben altijd erg tevreden, wordt vriendelijk en goed geholpen. Sinds ik hier kom heb ik geen hekel meer aan de tandarts!
deskundig en vriendelijk
Ik ben zeer tevreden over het begin, afspraak maken, en de verdere afhandeling.
Zeer vriendelijk en professioneel.
Je wordt goed en vriendelijk geholpen.
prima mondhygieniste, accuraat én toch vriendelijk
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.