Altijd vriendelijk zowel tandarts K Vermeulen als de mondhygieniste. Altijd tijd voor een grapje, nooit geen gespannen sfeer. Voor mij een hele goede rustgevende omgeving. Komplimenten zo doorgaan.
ze stellen je gerust
Goed en vriendelijk behandeld
Tevreden
Een fijn team!
Praktijk loopt wat mij betreft bijna nooit uit. Duidelijk advies over hoe je zelf je gebit beter kunt onderhouden.
Leuk team en ze geven goede informatie
De tandarts zelf is altijd heel vriendelijk en professioneel. Ik vind alleen dat je als client niet echt klantvriendelijk behandeld wordt. Ik moest nu voor mijn halfjaarlijkse controle langskomen tijdens mijn werkdag, vervolgens kreeg ik toen ik me aangemeld had de mededeling dat er minimaal een halfuur uitloop was. Waarom kan daar dan niet over gebeld worden? Als je de afspraak wil verzetten ben je minimaal een maand verder en kun je weer niet op een voorkeursdag. Ook toen ik na de behandeling een vervolgafspraak moest maken, werd er weer gedaan alsof het ontzettend lastig is dat ik nog een afspraak nodig heb. Ik ben toch client van de praktijk? Dan horen ze toch plek voor je te hebben?
Leuk om al de dames te zien lachen , en ikzelf nog t hardste . Stephenie die leuke spring in t veld met leuke humor, mevrouw Vermeulen die óók een flinke dosis humor heeft . En ik als patiënt die altijd een glimlach kan toveren bij iedereen . Kortom een gezellige bijeenkomst altijd
Prima geholpen, duidelijke uitleg. Prettige, ontspannen sfeer.
Vriendelijk en kundige tandartsen die tijd voor je nemen indien dat nodig is.
Op tijd, vriendelijk en deskundig
Na behoorlijke klacht goed en zorgvuldig probleem bekeken en testjes gedaan om alles uit te sluiten. Daardoor geen pijnlijke en overbodige behandeling hoeven doen maar wel de juiste oorzaak vakkundig aangepakt. Kies behouden, geen pijn meer.
Geheel volgens verwachting.
Goede- informatieve uitleg over de te volgen behandeling.
goeie communicatie en n echte vakvrouw.
Altijd goede ontvangst, duidelijk afspraken en behulpzame medewerkers.
Ik kon snel terecht met mijn zere kaak, kreeg het juiste advies op een fijne manier verteld. Geruststellend, richting een passende oplossing.
Uitgebreide informatie over de status en behandeling van het gebit, voorzien van een kostenplaatje.
Doorlooptijden zijn momenteel naar mijn mening lang. Op 2 maart controle afspraak voor 24 maart. Vervolgens 3 gaatjes vastgesteld Vervolgafspraak was voor 17 mei. Bij het maken van afspraak gevraagd of ik eerder moest komen voor verdoving. Was niet het geval. Vervolgens bleek op 17 mei tijdens de afspraak dat aan twee kanten verdoven niet mogelijk is. Nieuwe vervolgafspraak voor 16 juni. Dan zijn we 14 weken verder. Tevens was er blijkbaar geen rekening gehouden met de inwerktijd want na het vullen was de tandarts met een andere patiënt bezig en werd de controle doorgeschoven naar de vervolgafspraak. Dit terwijl ik nog vragen had omdat ik rechts boven ook wat klachten heb. De assistente heeft hier overigens nog wel foto's van gemaakt. Al met al een vreemde ervaring. Bij de mondhygiëniste is het nog drukker. Daar moest ik door verkoudheidsverschijnselen mijn afspraak afzeggen. Vervolgens is die afspraak op 26 april ingeroosterd voor 1 september (!). Aangezien ik de keer ervoor letterlijk corona had moest ik ook die afspraak afzeggen en zijn we nu een jaar verder. Kwalitatief altijd tevreden maar de drukte zit de klantervaring momenteel in de weg. Wat mij betreft zou er voor coronaklachten uitval marge ingeroosterd moeten worden zodat iemand die het netjes meld niet 6 maanden hoeft te wachten.
Ik denk dat ze een goede mondhygiëniste is maar ik heb de behandeling in het verleden veel fijner ervaren. Ik had dit al wel van te voren aangegeven. Ik ben haar naam vergeten. Volgende keer wil ik graag iemand anders. Aanbevelen? Ja, maar niet voor mij.
Prettig
Wij komen al jaren bij deze praktijk. Zijn altijd eerlijk en deskundig.
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.