goed geregeld.
goede corona controles En altijd goed geholpen.
Nette praktijk met aardige en deskundige behandelaren
Tandarts en mondhygiënist leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren.
Goede ervaring
Goed geholpen in de corona tijd.
ontvangst prima, uitleg uitstekend, je voelt je meteen op je gemak
??
Ik heb alleen terug moeten bellen voor mijn offerte. Deze toesturen stond niet genoteerd. Kan gebeuren.
Ik woon sinds anderhalf jaar in Ettenleur maar zolang het mogelijk is blijf ik bij tandarts vermeulen in Oosterhout . Wat een geweldige tandarts e wat een 'mooi mens'
Je wordt goed en professioneel geholpen en iedereen is vrolijk .
Ik ben er super blij mee, ik ben zelf niet makkelijk namelijk. Maar ze hebben geduld en zijn kundig.
Heb niets toe te voegen
Ik ben netjes ontvangen, geod geholpen/behandeld. Vriendelijke medewerkers.
Duidelijk volgens richtlijnen maar wel vriendelijk
Deskundige tandarts. Met nood beval wordt je direct geholpen!
Altijd duidelijk en volgens afspraak. Geen onzinnige behandelingen. Kwaliteit voor een mooie prijs.
kom er gewoon graag
goed behandeld en mooi op tijd
Omdat het Coronavirus heerst zijn de maatregelen ietwat out of de box. In het ziekenhuis gaat men lang niet zover. Bovendien is de entree te smal om het protocol links/rechts te handhaven niet te doen. Er werken teveel ppn in een te kleine ruimte.
sinds ik bij tandarts meeuwisse kom, kom ik weer gewoon bij de tandarts
uitstekend
Het is elke keer weer thuis komen bij Karin, zeer vriendelijk en altijd vakkundig. Ondanks dat ik in Breda woon blijf ik graag naar de tandtarts komen in Oosterhout
Ik heb geen goeie ervaring met tandartsen en daardoor ook wel angst. Maar deze tandarts legt elke stap uit en kijkt naar de patient hoe t beter kan.
Prettig geen op of aanmerkingen
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.