De tandartsen zijn vriendelijk de assistente ook maar het bali personeel is best wel onvriendelijk over de telefoon. Misschien een aandachtspunt
Vriendelijk
Vriendelijkheid en goede deskundige hulp.
uitermate vriendelijk, duidelijk, geduldig en gevoel voor humor
Wordt goed geluisterd en goed nagekeken.
Wordt altijd netjes geholpen.
Zowel tandarts als mondhygiëniste als assistentes altijd prettig, geruststellend, en zeer kundig.
Prima behandeld
De Corona maatregelen waren heel goed. Ik voelde me veilig. De behandeling mondhygiëniste was prima. Controle tandarts ook goed
Alles keurig geregeld en uitleg i.v.m. corona maatregelen. Netjes op tijd geholpen en behandeling ook prima.
Goed behandeld
tandartsbezoeken horen tot de categorie onaangenaam maar noodzakelijk, het team zorgt ervoor dat het zo min mogelijk onaangenaam is
Afgelopen vrijdag praktijk bezocht voor controle bij tandarts en behandeling bij mondhygiëniste. Bij tandarts vlot en pijnloos geholpen. Bij mondhygiëniste echter was het een ware marteling. En dat al meerdere keren bij deze mondhygiëniste. Lange en erg pijnlijke behandeling. Ik lag met tranen in de ogen in de stoel. Tot en met zondag erg pijnlijk gebit en tandvlees gehad. Ik ben nooit bang van de tandarts geweest en vraag nooit om verdoving, ook niet bij gaatjes vullen, maar dit slaat alles. Ik ga proberen een andere mondhygiëniste van de praktijk te vragen en anders ga ik naar een andere praktijk. Dit ga ik niet meer zo meemaken.
Goede ontvangst in deze Corona-periode, vriendelijk personeel, schone omgeving en prettig en kundige controle
Zie bovenstaand
Heb alleen maar postieve beoordelingen.
Alles prima
Goed geholpen, alles volgens Covid-19 richtlijnen. Kon snel terecht. Zeker kind vriendelijk.
ik ben vier en half jaar niet bij de tandarste gewest maar dit keer ik ben echt te vrijden
Afspraak precies op tijd. Goed geholpen.
Mooie praktijk en vriendelijk en vakkundig personeel, fijne overstap na 38 jaar
nvt
Een goede tandarts
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.