Ook in de tijd van corona voelde ik mij persoonlijk behandeld en verliepen de behandelingen soepel.
Goed rekening gehouden met Corona . Snel en goed geholpen
Goede en snelle zorg vriendelijk personeel nemen goed de tijd
Door de mondhyg en tandarts Vermeulen uitstekend geholpen.
Vanwege corona mond spoelen, handen desinfecteren en temperatuur opmeten bij binnenkomst. Fijne tandartspraktijk.
In de behandelruimte niets dan lof, ontvangst en afnemen coronamaatregelen kwam onpersoonlijk over. Had vriendelijker gekund.
Zoals ik hier boven al schrijf.
Prettig ervaren, veilige omgeving
Ik ben nieuwe klant daar overgestapt van het Mondhuys. Deze praktijk in mijn straat praktisch. Aan de telefoon werd wat moeilijk gedaan hierover ivm eerst langskomen (waarom? Zou men mij afwijzen bij slecht gebit? Dit is mij niet duidelijk gemaakt). Behandeling door tandarts Aido was prima alhoewel ik acute pijn had. Vervolg afspraken gelijk gepland maar die waren toch nog redelijk ver weg gezien het een wortelkanaalbehamdeling betreft.
goed geholpen
Super geregeld. Prima communicatie en super vriendelijk. Top!!!
Goede zorgservice met oog voor de relatie. PS. In de keuze van laatst behandelende zorgverlener, mis ik de naam van mijn tandarts Eileen. ZIj heeft mij - na Lotte - het laatst behandeld. Graag dit corrigeren.
Het wordt allemaal veel onpersoonlijker/zakelijker door alle coronamaatregelen waardoor je bij het minste hoestje of kuchje al wordt weggestuurd of afgebeld terwijl de assistentes en de tandartsen zelf (volgens mij) allang meer dan voldoende beschermingsmaatregelen getroffen hebben. Lang niet elke hoest is meteen corona; ik heb zelf vocht achter het oor dat mijn keelholte inloopt en daar kriebelhoest veroorzaakt. Heb verder geen koorts of verlies van geur en smaak wat typisch schijnt te zijn voor coronabesmetting.
op alle gebied professionele aanpak
Ik kan beneden de naam van de mondhygiëniste vinden, maar volgens mij heet ze Astrid. Zij heeft mijn vader die aan Parkinson lijdt, de afgelopen jaren met heel veel toewijding en geduld behandeld. Echt heel betrokken en professioneel.
Wederom een fijn bezoek.
Zeer vriendelijk en fijn ontvangst, duidelijke uitleg gehad zowel van de tandarts als van haar assistente
De voorzorgsmaatregelen waren heel goed zowel voor mij als het personeel . Fijne ervaring!!
Binnenkomst is wat onvriendelijk, ik snap het Corona is en veiligheid voorop maar met voelt heel kil tot je wordt geroepen, daarna wordt het persoonlijk en netjes.
Zowel de gebitsverzorging als het personeel brengt een goeie lach op m’n gezicht
Het is een mooie, fijne praktijk. De medewerkers zijn allemaal aardig en behulpzaam. Het geeft een vertrouwd gevoel.
Netjes gehandeld ivm Covid-19. Altijd schoon en minimale wachttijd. Was binnen 15 minuutjes weer weg, top!
Zeer vriendelijk personeel,duidelijke uitleg, zachtzinnige behandeling.
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.