ik had een dubbele afspraak bij zowel tandarts als mondhygieniste. Keurig volgens plan gegaan, geen lange wachttijd. Helemaal prima zo.
alle aandacht , goede uitleg etc
Zie boven
Prettige ervaringen keer op keer. Rustige en heldere uitleg aan en behandeling van mijn kinderen. Professioneel.
X
Was vriendelijk ontvangen en ook goed behandeld bij tandarts en mondhygiënist..
Super tandartspraktijk. Je voelt je hier als patiënt super belangrijk en er wordt naar je geluisterd en gezocht naar een oplossing voor je problemen. Naar de tandarts gaan is bijna een feestje :-)
word vriendelijk deskundig geholpen ook al duurt het wat langer dan gepland
Goed geholpen door de tandarts en daarna bij de mondhygiënist
Een super goede praktijk. Zeer vriendelijk en kan me geen andere tandarts voorstellen.Karin Vermeulen is een geweldige tandarts en de assistentens zijn ook zeer vriendelijk en weten wat ze doen.Mocht er toch nog een vulling eruit gaan die pas gevuld is.Daar maken ze geen probleem van en valt gewoon in de garantie. Echt een aanrader ook voor mensen die bang zijn voor de tandarts.
Ik ga al jaren haar de praktijk en ben er nog zeer tevreden over.
Voor iemand die al jaren lang echt angst heeft voor de tandarts is jullie praktijk een verademing. De rust, duidelijkheid en de uitleg waarmee een behandeling gedaan wordt neemt alle stress en spanning weg en daardoor wordt de angst ook een stuk minder.
Na bijna een jaar mocht ik weer eens voor controle naar de tandarts en een schoonmaakbeurt bij mondhygiëniste Carola. Fijn dat deze afspraken altijd gekoppeld worden.
Ik kan niks negatiefs bedenken. Kwaliteit van zorg is uitstekend en alles gaat zeer professioneel.
Echt last van de vulling uit mijn kies. Wang van binnen kapot door de scherpe resten Netjes hersteld nu
Kon snel terecht toen mijn kies was afgebroken. Keurig hersteld en ondanks Corona vriendelijk en “ warm “ ontvangst.
Ik weet niet meer hoe ze heet, top mondhygiëniste
de mensen die bij de Beiaard zijn vriendelijk en staan voor je klaar als je een vraag heb.
Stuk van miin tand was afgebroken en het werd in no time gefikst!
Omdat mijn eigen tandarts verlof had, moest ik bij spoed deze praktijk bellen. Assistente Jessica onderbrak mij, meldde dat het alleen voor spoed was. Op mijn antwoord dat ik al een week pijnstilling slikte maar het nu té pijnlijk werd, snauwde ze: en waarom belt u dan NU pas. Ik had net al mijn moed verzameld om in Corona tijd een andere tandarts te benaderen. Ik heb met "Laat u maar ", het gesprek beëindigd
Lotte doet mijn gebitsreiniging zeer naar mijn zin. Aardige vrouw ook !
Erg vriendelijk en netjes met alle Corona maatregelen
correcte behandeling, korte wachttijden, goede uitleg bij behandeling
Bij binnenkomst gelijk accuraat wegwijs gemaakt. Alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen met,volgens mij,zeer weinig kans op coronabesmetting! Niet lang hoeven wachten en snel geholpen door de knappe tandtechnicus Kees. Mijn complimenten!
Personeel was erg aardig. De tandarts en assistente ook super. De tandarts was erg begripvol en besprak de opties duidelijk.
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.