Ik had twee afspraken achter elkaar. Eerst bij de mondhygiëniste en aansluitend controle bij de tandarts. Fijn dat dit altijd een gecombineerde afspraak is. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk.
Ik ben tevreden! Altijd even vriendelijk
Prima behandeling
Alles naar wens
Ik woon in België en kom speciaal naar deze kliniek. De behandeling door de assistenten is heel vriendelijk, maar vooral de tandarts zelf is zo vriendelijk en meedenkend. Het is gewoon perfect wat deze mensen voor je doen, ze krijgen van mij een 10+. ik ben er zeker van, dat iemand met angst voor de tandarts hier van zijn angst afkomt.
Vlotte behandeling, geen lange wachttijd en goede controle
Enige tijd geleden overgestapt van een elders gevestigde mondhygieniste naar De Beiaard, mede door alles onder één dak. De behandeling is soortgelijk, het wordt natuurlijk nooit echt leuk maar bij De Beiaard doet de mondhygieniste veel aan het comfort van de client. Ook het maken van (combi)afspraken tandarts - mondhygiene gaat erg meedenkend en snel.
pretige verzorging goede behandeling vooral de lippenbalsem op de lippen tijdend de behandeling
Goede uitleg en kind vriendelijk
Ben voor de eerste keer bij de tandtechnieker Cees geweest en in een woord geweldig. Er wordt heel veel aandacht besteed aan een nieuwe prothese maken en ook aan de bestaande steg. alles wordt keurig schoongemaakt en dan is het weer als nieuwe beveel deze tandtechnieker en ook de nieuwe prothese zit helemaal naar wens.
zeer positief
Een vriendelijke maar tegelijker tijd professionele opstelling. Rustgevend
Aardige en kundige mensen.
Prettige en deskundige no-nonsensebehandeling. Het was de eerste keer, dus ik hoop dat het vervolg dito is.
Wordt altijd goed geholpen, grapje kan ook. Indien nodig krijg ik een goed advies.
mijn kroon was afgebroken/losgeschoten in het weekend; en ik kon snel [en passend in mijn agenda!] geholpen worden.
Hebben mij eerst op mijn gemak gesteld en daarna hebben ze me behandeld zeer netjes behandeld
Hele duidelijk en goede uitleg van de tandarts en assistent en goed de tijd genomen voor de kids.
Wij zijn erg fijn geholpen (ik zelf en twee kinderen.) vriendelijk personeel
VolVol vertrouwen in professionele behandeling. Positieve ervaringen
Deze week geholpen door tandarts Vermeulen. Moesten 2 kiezen getrokken worden. Moet bekennen dat ik geen held ben bij de tandarts. Maar de tandarts, en zeker ook de assistente, waren super aardig en begripvol. Ze proberen je echt gerust te stellen wat heel erg fijn is.
loopt altijd goed
Mijn ervaring was niet goed, ik moest veel te lang wachten 25 minuten. Volgens mij waren ze mij vergeten. Daarna door arts prima behandeld.
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.