Prima geholpen.
Prettige en patientvriendelijke behandeling. Duidelijke uitleg van wat de arts gaat doen. Enige aanmerking betreft de stoel en in de wachtruimte. De rugleuningen zijn loodrecht en dat zit niet echt gemakkelijk. Gelukkig hoef je echter nooit lang te wachten
Ik moest zelf komen om tandsteen te verwijderen en ik had m'n 3 jarige dochter mee. Gezien corona was ze ooit nog maar 1x mee geweest. De mondhygiënist was erg aardig en nam de tijd voor haar vragen.
Nvt
Ik ben voor het eeret op controle geweest. Hiervoor had ik last van een kies en er werd gelijk goed meegedacht. Scan gemaakt, controle en een vervolgafspraak gemaakt. Ook nog een spoelmiddel meegekregen op advies, helemaal top!
Personeel stelt je zeer op het gemak.
Super goed Alleen deze beoordeling kost behoorlijk veel meer dan 30 seconde en vind ik ook onzinnig omdit elke keer te herhalen. Eens per 3 jaar is ruim voldoend e
Ik denk als ik in voorgaande praktijken (in Breda) dezelfde behandelingen en mensen had gehad, dat het niet zo ver was gekomen tot een slecht gebit. Het eerste bezoek was wat eng, maar gaf me vanaf het begin vertrouwen. Net zoals hierboven al gemeld, niets dan lof Helaas weet ik de namen van de artsen niet (meer). De laatste weken in behandeling van Kees ????
Zeer tevreden over deze praktijk. Ook betreft het navolgen van RIVM maatregelen. Handen reinigen, mondspoelen en mondkapje! Telefonisch ook goed bereikbaar. Vriendelijke telefonistes. Ook zeer tevreden over de tandartsassistente en tandarts. Ze stellen je op je gemak en leggen alles goed en duidelijk uit.
Hele fijne kundige tandarts. Allemaal heel vriendelijk in de praktijk.
zowel mondhyg.en tandarts zijn in mijn ogen bekwaam en vriendelijk in de omgang
Prettig ontvangen. Goede uitleg en heldere communicatie
ontvangst is goed geregeld. De mensen zijn er aardig. Corona proef is alles ook ok.
Prettig
Ik ben geen held bij de tandarts , ik ben vreselijk bang. Ik had nu een invalster .ze heeft mij toch wel gerust gesteld, ik had een fijne ervaring bij haar , heel erg fijn .top .
Ik vind het fijn om vriendelijk begroet te worden want ik vind het vaak toch een beetje spannend
Goede ontvangst , vriendelijk personeel..... Verder hele goede uitleg over de behandeling ......etc
Fijne praktijk alleen voor ons jammer dat we zijn verhuisd van mathildastraat naar Marinus de jonghstraat. Verder niets negatiefs te melden
I called because I had pain and could come in 15 minutes.
Mondhygiëniste en tandarts top in de omgang en uitstraling van werkplezier. De dames bij de ontvangst mogelijk wat last van ochtendhumeur, maar dat hoeft niet zo te zijn natuurlijk. Normaal is dit ook top.
Er word met je meegedacht. Alles prima geregeld. Telefonistes helpen je goed.
Fijne tandarts nemen de tijd voor je ook de assistentes zijn allemaal heel aardig
Als fijn en op mijn gemak
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.