Top ervaring
In de herinnering afspraak staan maatregelen die niet toegepast worden,
Bijzonder fijne en vriendelijke medewerkers/sters Goede uitleg , geen wachttijd Kan niets negatiefs bedenken Compliment !!
Vriendelijke mensen
Vriendelijke medewerkers. Snel geholpen, snelle controle
Snel en heel netjes geholpen.
Ik voel me als cliënt van de tandartsenpraktijk altijd zeer serieus genomen en krijg op mijn vragen en/of opmerkingen een vriendelijk en deskundig advies.
Ben heel goed geholpen door tandarts Vermeulen en assistent. Ze stellen je op je gemak ,en nemen alle tijd voor je. Hele aardige mensen.
Stipt, vriendelijk, betrokken, gedreven, professioneel enz enz enz
Vriendelijke behandeling en discreet
De wachtkamerbanken zijn niet echt comfortabel.
De behandeling wordt op een vriendelijke en duidelijke manier uitgelegd, stap voor stap en vervolgens uitgevoerd En uit ervaring :-) de behandeling was uitstekend en precies zoals was verteld, een zeer goede ervaring en zeker het aanbevelen waard
Rustig en vriendelijk behandeld. Duidelijke uitleg waar men mee bezig zijn in mijn mond.
Deskundige en aardige mondhygiëniste. Goede uitleg en advies.
De tandarts en haar assistente waren beide duidelijk en rustig in de communicatie. De lichaamstaal van de assistente oogde bij de eerste ontmoeting geïrriteerd, ik gok dat dat kwam omdat ik 3 minuten te laat binnenliep. Wat ik als ‘gek’ heb ervaren is dat er bij de eerste begroeting weinig tot geen persoonlijk (niet fysiek) contact was. Ze liep ook bijna 5 meter voor mij uit. Dat in combinatie met de lichaamstaal zorgt ervoor dat ik DENK dat ze geïrriteerd was. Dit verwaterde al gauw in de controlekamer. Vandaar de 6. De tandarts maakte het bezoek op een gepaste manier persoonlijk en haar aanbevelingen voor mij om naar de kaakchirurg te gaan, bracht ze ook op een goede professionele, maar ook persoonlijke manier en dat motiveerde me om gelijk ook daadwerkelijk een afspraak te maken:
Controle door tandarts Vermeulen. Snel en vakkundig behandeld.
Tandarts Vermeulen is zeer deskundig, doet geen onnodige behandelingen en is prettig in de omgang.
Ik ben niet zo dol op tandartsbezoeken en heb dit de eerste keer aangegeven. De tandarts die ik heb is erg aardig! Iedereen die rondloopt is vriendelijk. Ik had mijn laptop bij, omdat ik uit het werk kwam en deze mocht achter de toonbank liggen. Ik moest een kroon laten maken en van te voren kreeg ik goed uitgelegd wat het zou gaan inhouden en hoeveel dit in zijn totaal zou gaan kosten. Geen verrassingen dus!
prima, tijd voor een kort praatje en professioneel
Ben vakkundig geholpen
Ik had een controle afspraak en hoefde nagenoeg niet te wachten! Werd goed en vakkundig geholpen!
Nvt
Je Wordt goed geholpen met de vele ervaring die men heeft.
De behandelaar was erg vriendelijk.
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.