Goede zorg voor mijn gebid.
Goede behandeling.
Vriendelijke medewerkers. Snelle service en garantie.
Tandartsbezoek is niet mijn hobby maar was prima. Leuke mensen scheelt een hoop
Vriendelijk en zorgzaam personeel. Goede service en goede mondzorg.
Hele fijne benadering en er wordt goed werk verricht,heel tevreden.
Zie bovenstaande
Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Fijne tandarts. Alleen vind ik het jammer dat ik telkens een andere mondhygiëniste krijg. Daarin is wel veel verschil in behandeling. De tandarts zelf doet verder weinig handelingen meer tegenwoordig wat ik erg jammer vind. Als ik een prettige mondhygiëniste tref ga ik voortaan proberen bij diegene af te spreken.
zie koptekst
Goede sfeer in de praktijk. Vanaf receptie, assistente en tandarts goed en aardig en netjes op tijd geholpen.
Fijne en vriendelijke praktijk. Zeer professionele behandelingen
Positief
Je wordt er vriendelijk en goed geholpen.
Ik kom vak tegen na 6 manden voor ingepland ago wordt gebeld dat wordt geschoven en moet nog een mand wachten of later vak op dat moment wordt niet op jou wensen afspraak werd ingepland. Laatste keer ik kon niet kom op de afgesproken tijd had gezegd misschien kwartier of 20 minuten later kan komen ook niet mogelijk werd gelijk een mand geschoven.
Superfijne ervaring
Prettig en deskundig
vriendelijke medewerkers
ik was alleen verbaasd dat men ervan uitging dat ik naar de mondhygieniste zou zijn geweest.
We zijn vriendelijk ontvangen en op ons gemak gesteld .
Vriendelijk en correct personeel.
Heel tevreden
Klant vriendelijk
Vriendelijke ontvangst, en zeer hulpvaardige medewerkers. Zowel aan de receptie als wel de behandelaars. Mijn mond hygiëniste is positief getest op COVID, dus ging mijn afspraak niet door. Echter kreeg ik na 10 minuten al een bericht dat ik toch diezelfde dag terecht kon bij een collega mond hygiëniste. Chapeau voor deze dames !!!
Marinus de Jongstraat 3 b
4904 PK Oosterhout
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.