Er werd goed omgegaan met de corona maatregelen. Daarnaast was het een korte controle en werd mij netjes uitgelegd waar ik in de toekomst op moet letten of aandacht aan moet besteden. Vriendelijk en professioneel personeel. Niks tegenin te brengen.
Keurige behandeling, met aandacht.
Joost legt altijd uit wat ie gaat doen, wat hij constateert en hoe het evt op te lossen is. Wij hebben allemaal geen angst oid voor de tandarts en dit wordt door Joost bevestigd. Prima tandarts
Daar ik vrij angstig ben voor de tandarts heeft de behandelende tandarts mij door de behandeling heen gepraat door duidelijk aan te geven wat hij ging doen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.
Ben goed behandeld en op mijn gemak gesteld. Erg lieve tandarts, die mijn angst weghaalde en erg lief voor mij was.
Tandarts Meeuwisse was rustig, aangenaam duidelijk en vriendelijk. Hij stelde een plan van aanpak voor, waar ik me helemaal in kon vinden.
Altijd op tijd, vriendelijk, deskundig advies
zie bovenstaande.
Vakwerk
Great ervaring
Uitstekende tandarts
Uitstekende en toegewijde mondhygiëniste. Zeer vakkundig, geduldig en begripvol.
Vriendelijk personeel. Wordt duidelijk uitgelegd wat er wordt gedaan.
informatief naar patient met uitgebreide uitleg over de uit te voeren behandeling wat een gedeelte van de angst weg neemt.
Nadat ik heel me jeugd een echte beul heb gehad als tandarts, ging er bij de beiaard een hele wereld voor me open. Geen tandarts meer met kolenschoppen van handen, en die altijd uit zijn mond stonk. Nee hele aardige tandartsen en hygiënisten. Die weten waar ze voor geleerd hebben. Echt super, ik hoop dat ik hier wel tot het einde van me tandtijdperk mag en kan komen....
Zie boven
NVT
ik ben zeer tevreden
Vriendelijke en deskundige benadering
Ik kon me als nieuwe patiënt snel inschrijven en was ook snel aan de beurt voor een afspraak. Wel vind ik het een beetje raar dat je moet spoelen bij de balie, dit zou prettiger zijn in de stoel in de behandelkamer
Prettig geholpen fijn personeel
Fijn geholpen door zowel de tandarts als de mondhygieniste
Altijd een goede ervaring. Duidelijke uitleg en aardige mensen.
Bij de mondhygiëniste geweest en heeft het wederom keurig schoongemaakt. Rustig persoon met goede uitleg.
Erg vriendelijk personeel probeert mee te denken met het maken van afspraken. Tijdens het trekken van mijn kies werd er meerdere keren gevraagd of het geen pijn deed.
Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.