Goede uitleg over mondhygiëne aan kinderen Beantwoord je vragen
Vriendelijk, behulpzaam
De controle en behandeling werden op een prettige wijze verricht.
Op tijd en goed geholpen!
Ben er al heel lang en zal ook niet weggaan
Om 9uur gebeld en ik kon om 12.15 komen voor de behandeling daar was ik blij mee rustig en breimachine geholpen groetjes
Prima contact ook in de privesfeer
Mijn moeder lang niet geweest ivm dementie nu was er een tand uit gevallen , volgende dag kon ze al terecht en super vriendelijk, en mee denkend,
professioneel en aardig
Al vele jaren bij tandarts Sandra, en altijd super vriendelijk en deskundig, goede behandeling
Vriendelijk
Goede begeleiding.
Professioneel, vriendelijk
Snel erin en zonder problemen eruit
Altijd een fijne ervaring bij Hans. Stelt je op je gemak en neemt de tijd voor je.
Hele fijne tandarts Vertelde precies wat er gedaan werdt Dat stelde mij gerust.
Ik vond het een geweldige praktijk. Super aardige medewerkers.
Fijne praktijk
Tandarts bezoek is nooit leuk, maar op deze manier is het goed te doen
erg vriendelijk personeel.
Al ongeveer 40 jaar is tandartsen praktijk "de Wielkamp" (voorheen bij tandarts van Kleef ) voor ons als gezin een prima mond verzorging.
Bij de normale periodieke controle wordt tandsteen verwijderd. Uit de rekening, die ik achteraf krijg, zie ik dat deze tandsteenverwijdering extra in rekening wordt gebracht. Hierover ben ik niet vooraf geïnformeerd. Ik vind het niet meer dan normaal dat, als je voor een periodieke controle komt, de tandarts jou toestemming vraagt om een extra behandeling te verrichten die niet onder de periodieke controle valt.
X
Nadat in het weekend een stuk van een kies was afgebroken, op maandagochtend gebeld voor een afspraak. Gelukkig kon ik die zelfde dag nog komen voor een behandeling, weliswaar niet door de eigen tandarts maar door een collega. Dat was voor mij geen enkel probleem, ik ben blij met het resultaat. Mijn ervaringen tot nu toe zijn dat je met problemen niet lang hoeft te blijven rondlopen maar meteen dezelfde dag nog terecht kunt en dat is erg fijn.
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.