Deze nieuwe tandarts neemt rustig de tijd voor de spuiten praat heel rustig en vraagt tussendoor ofdat je last hebt een hele fijne tandarts
Gewoon goed.
Mijn tandarts geeft mij bruikbare tips en gaat zorgvuldig te werk! Super tevreden
Een bezoek aan de tandarts is nooit een 'gezellig uitje', maar mijn behandelaar (Sandra Versteeg) doet haar uiterste best om dit te compenseren met een dosis humor en het verstrekken van informatie tijdens de behandeling, altijd met een goed humeur. Als je bang bent voor de tandarts dan beveel ik haar aan om deze angst weg te nemen.
De tandarts had begrip, legde uit en was rustig.
Er was een stukje van mijn tand afgebroken en ik kon de volgende dag al terecht. Ik werd snel en uitstekend geholpen. In 10 minuten weer als nieuw!
Naar de tandarts gaan is niet echt mijn hobby maar ben heel erg blij dat ik bij jullie patiënt mag zijn. Dat komt vooral door de sfeer ( informeel) die er heerst Zeker naar eerdere ervaring andere praktijk Ik vind iedereen ontzettend vriendelijk!
Behandeling ging redelijk ondanks wat problemen en het resultaat was goed.
Vakkundig en vriendelijk
Prima behandeling, mondhygieniste neemt de tijd voor je, is erg secuur en accuraat! Super goed geholpen, erg fijn
minpuntje was wel dat ik op een maandagochtend 17 minuten! in de wacht stond voordat ik iemand kon spreken
Geweldig goed.
Ondanks dat mijn eigen tandarts afwezig was toch goed geholpen door ook een vriendelijke tandarts, laatste jaar een aantal keer gebeld met klachten en kon steeds dezelfde dag terecht. Fijn dat de meesten heel duidelijk uitleggen wat je kunt verwachten. Vervolgconsulten plannen kan soms wel wat langer op zich laten wachten. Het feit dat ik inmiddels een aantal jaar verhuisd ben en daardoor een stuk verder moet rijden is voor mij geen reden genoeg om over te stappen naar een andere tandarts.
Goede sfeer, professioneel en klantvriendelijk.
Vriendelijk, duidelijk en goed geholpen!
Vriendelijke ontvangst / Goede uitleg en behandeling.
Goede corona veiligheid. Op tijd, efficiënt, vriendelijk. Duidelijk in hoe mijn gebit er voor staat.
Helaas was er iemand voor de meer tijd nodig had. Aan de ene kant jammer, maar ik hoop als er bij mij meer tijd nodig is dat ik die dan ook krijg
Een hele goede en vriendelijke ervaring
Zoals altijd, klantvriendelijk en kundig! Welke tandarts je ook helpt, alles altijd voor elkaar.
Eerste afspraak met de mondhygiënist. Als de tandarts gaat vroeger deed was dat af en toe best even pijnlijk en bloedde het. De mondhygiëniste deed het echt pijnloos, tandvlees had niets te lijden. Modernste toepassingen.
Vriendelijk en professioneel geholpen.
De mondhygiënist is rustig en vriendelijk waardoor je ontspannen in de stoel ligt.
Wortelkanaalbehandeling. Goede behandeling en duidelijke uitleg.
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.