Zeer tevreden over Mondhygiëniste Marjolein Verkuijl en Tandarts Sandra Versteeg
Snel geholpen. Tandarts gaf goede uitleg over wat hij ging doen.
fijne en gezellige sfeer
Ik had 2 opeenvolgende afspraken staan. Mondhygienste en tandarts. In de mail stond ineens een kwartier later dan volgens gemaakte afspraak. Bij nabellen bleek de afspraak ineen te vallen? Door tijdgebrek zou de tandarts langskomen tijdens de behandeling van de mondhygienste. Ik heb het bijgehouden; dit consult duurde 4 minuten! Ten eerste ben ik hier niet over gebeld, ten tweede betaal ik een volledig tandarts consult wat 4 minuten duurde?Ik kom al jaren bij deze praktijk, maar dit is de allereerste keer dat mijn ervaring als minder gekenmerkt wordt.
Zeer professioneel en altijd perfect advies
Ik kon snel terecht en mijn kies is goed gerepareerd.
Allereerst vriendelijke assistentes. Ik had een spoedklacht en kon dezelfde dag nog komen . Vriendelijke tandarts , die je gelijk op je gemak stelt .
Gewoon een goede praktijk met kundige mensen
Goed welkom en ontvangst aan de balie en daarna afspraak controle was zeer plezierig qua uitleg en behandeling echt positief
Mijn ervaring met Sandra is super ze is erg geduldig en legt alles duidelijk uit.
x
Prettig behandeld
Goede en vriendelijke service, uitstekende tandarts (ook voor kinderen).
De kwaliteit van mijn gebit is, ondanks het ouder worden, in de afgelopen 20 jaar nauwelijks achteruit gegaan. Als er een situatie is waar belangrijke keuzes gemaakt moeten worden, neemt de tandarts de tijd om alle opties goed door te spreken zodat je in staat bent om de voor jou best passende keuze te maken.
Goede ervaringen. Zeer positief. Altijd klantvriendelijk en daarnaast goede behandelingen. Ik krijg ook altijd goede tips. Tevreden klant. Ik kom al jaren bij jullie ij de praktijk. Ik kom al jaren bij Sandra en vind haar een zeer prettige tandarts. Ze is ook altijd klantvriendelijk en geeft goede tips. Geldt ook voor andere tandartsen van jullie praktijk.
gewoon goed
fijn geholpen alles duidelijk
snel geholpen na acute tand problemen
Prettig En correct.
Het was weer een prima ervaring. Eigenlijk zoals altijd. De nieuwe behandeling om het gebit te polijsten geeft een mooi resultaat. Degene waarbij ik was is erg toegewijd. Net als de tandarts zelf die ik heb. Jullie zijn een fijne club mensen. Tot op heden heb ik nooit een negatieve ervaring gehad. Ik word altijd goed behandeld.
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.